The Amazing Spider-Man 2 nereden alınır?

MAUSPAD

Hectopat
The Amazing Spider-Man 2 bayağı bir oynamak istiyorum. Steam key baktım yabancı sitelr de 2000 bin euro falan bir turlu ulasamadım oyuna.

Son düzenleyen: Moderatör:
The Amazing Spider-Man 2 bayağı bir oynamak istiyorum. Steam key baktım yabancı sitelr de 2000 bin euro falan bir turlu ulasamadım oyuna.
Bunun gibi durumlarda forum dışı erişme yöntemlerini öneriyorum.

Eğer korsanı tamamen eliyorsak EBAY gibi yerlerde 100-200 dolara PS3/PS4/Xbox versiyonunu kutulu olarak bulabiliyorsunuz. Eğer konsolunuz yoksa ve Steam istiyorsanız 2000 dolarlık key almak tek seçenek.

Sanırım Admin silmiş mesajları ama oyun satılmıyor Admin ben nereden bulurum diye sordum tek care korsanmış

Sanırım Admin silmiş mesajları ama oyun satılmıyor Admin ben nereden bulurum diye sordum tek care korsanmış
Silinen mesajda önerilen site güvenilirliği onaylanmamış ve virüs iddiası bulunan bir siteydi. Eğer güvenilir bir korsan site kaynağı arıyorsanız Reddit'in piratedgames topluluğundaki Megathread'e bakın. Orada korsan site bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…