K KaanKoc Ziyaretçi 2 Haziran 2014 #1 Başlıkta yazdığı gibi The Amazing Spide-Man filmi ile ilgili görüşleriniz/beklentileriniz,sizce hangi kötü karakterle olacak vb. gibi düşüncelerinizi bizimle paylaşabilir misiniz ?
Başlıkta yazdığı gibi The Amazing Spide-Man filmi ile ilgili görüşleriniz/beklentileriniz,sizce hangi kötü karakterle olacak vb. gibi düşüncelerinizi bizimle paylaşabilir misiniz ?
9 9947 Kilopat Katılım 12 Aralık 2013 Mesajlar 672 Çözümler 1 2 Haziran 2014 #2 Avengers 2'den sonra biraz netleşir işler.
immortalizm Kilopat Katılım 29 Aralık 2013 Mesajlar 845 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Haziran 2014 #3 2'si ne ki 3'ü ne olsun.2'yi oynadım, ve nefret ettim oyundan bu kadar özensiz filme yetişsin diye, baştan sağma bir oyun yapıp piyasaya sürmüşler.
2'si ne ki 3'ü ne olsun.2'yi oynadım, ve nefret ettim oyundan bu kadar özensiz filme yetişsin diye, baştan sağma bir oyun yapıp piyasaya sürmüşler.
K KaanKoc Ziyaretçi 2 Haziran 2014 #4 immortalizm dedi: 2'si ne ki 3'ü ne olsun.2'yi oynadım, ve nefret ettim oyundan bu kadar özensiz filme yetişsin diye, baştan sağma bir oyun yapıp piyasaya sürmüşler. Genişletmek için tıkla... gerçi ben film için dedim ama 2.oyun da berbat geldi bana
immortalizm dedi: 2'si ne ki 3'ü ne olsun.2'yi oynadım, ve nefret ettim oyundan bu kadar özensiz filme yetişsin diye, baştan sağma bir oyun yapıp piyasaya sürmüşler. Genişletmek için tıkla... gerçi ben film için dedim ama 2.oyun da berbat geldi bana