The Battle For Middle Earth 2 Çalışmayı Durdurdu Hatası

Connorx

Hectopat
Daha fazla  
Bende de calismadi, Recep Baltasin verdigi cozumude denedim olmadi, ama ben original dvd den kurdum oyunu belki problem odur.

Bende de calismadi, Recep Baltasin verdigi cozumude denedim olmadi, ama ben original dvd den kurdum oyunu belki problem odur.

kardeş sorma herşeyi denedim ''My Battle for Middle-earth(tm) II Files'' adını değiştirdim Örnek ''My Battle for Middle-earth(tm) II '' '' My Battle for Middle-earth(tm) II '' yaptım böyle denedim olmadı directx 11 kontrol ettim yükledim olmadı uyumluluk değiştirdim tek tek denedim olmadı 1.01 versiyon yapıp 1.01 crack yaptım gene olmadı hevesim vardı oynamadık

Aynen bende gectigimiz haftalarda Hobbiti izledim, sonra yeniden yukleyip oynamak istedim ama calismiyor bir turlu.

Windows 7'de sorunsuz şekilde çalışıyor. Onu kurup tekrar deneyin. Ben şuanda oynuyorum.(64 bit olanını indirin)

Windows10 ve amd işlemcisi olan arkadaşlar Lordbfme için Amd Catalyst Center ı yükleyip sonra boş bi yere sağ tıklayıp Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandırdan LordBfme yi ister güç tasarrufu ister performans yapabilirler bende açıldı [İlk girdiğinizde Atanmamış yazması gerek]

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    171,4 KB · Görüntüleme: 519
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…