MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 19 Nisan 2024 #1 Bir arkadaşım önerdi ama bir yandan da endişe duyuyorum, belki psikoloji kötü etkiler diye. Biraz baktım ama anlamadım. Oyunu ücretsiz buldum da.
Bir arkadaşım önerdi ama bir yandan da endişe duyuyorum, belki psikoloji kötü etkiler diye. Biraz baktım ama anlamadım. Oyunu ücretsiz buldum da.
Karl Tanner Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #2 MusaEnes dedi: Bir arkadaşım önerdi ama bir yandan da endişe duyuyorum, belki psikoloji kötü etkiler diye. Biraz baktım ama anlamadım. Oyunu ücretsiz buldum da. Genişletmek için tıkla... Oynanır hocam ben bitirdim bile çoktan.
MusaEnes dedi: Bir arkadaşım önerdi ama bir yandan da endişe duyuyorum, belki psikoloji kötü etkiler diye. Biraz baktım ama anlamadım. Oyunu ücretsiz buldum da. Genişletmek için tıkla... Oynanır hocam ben bitirdim bile çoktan.
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 19 Nisan 2024 #3 Psikolojiyi etkileyecek kadar ağır bir oyun değil oynanır.