The Crew 2 için Ubisoft Steam'e nasıl bağlanır?

Dogancanvural

Kilopat
Katılım
30 Aralık 2018
Mesajlar
185
Merhaba. Steam'den The Crew 2 deneme sürümünü indirdim. Bunun için Uplay (Ubisoft) programı gerekiyormuş. İndirdim ve yeni hesap açtım. Şimdi ise Steam'den oyuna giremiyorum. Aşşağıdaki sorun ile karşılaşıyorum.
1625850302661.png

Bana; ''Yanlış hesabı bağlamış olabilirsin'' demeyin çünkü hesabı yeni oluşturdum zaten.
 
Merhaba. Steam'den The Crew 2 deneme sürümünü indirdim. Bunun için Uplay (Ubisoft) programı gerekiyormuş. İndirdim ve yeni hesap açtım. Şimdi ise Steam'den oyuna giremiyorum. Aşağıdaki sorun ile karşılaşıyorum.Eki Görüntüle 1101996
Bana; "yanlış hesabı bağlamış olabilirsin" demeyin çünkü hesabı yeni oluşturdum zaten.

Ubisoft sitesinden yapmayı deneyin
 
Bu bağlantıyı nereden keseceğim?
Ubisoft uygulamasını aç ilk önce. Açtıktan sonra sol tarafta "Ayarlar" kısmına tıkla. Ayarlar menüsünde "Hesap Bağlama" ayarına tıkla. Eğer bir hesap bağladıysan açılan menüde Steam logosuyla birlikte görürsün, yanında da "bağlantıyı kes" seçeneği olur. Bağlantıyı kes seçeneğine basıp keseceksin bağlantıyı.

Daha sonra Steam'den tekrar oyuna gir. Ubisoft'a bağlanırken hesabın ve şifrenle giriş yap.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı