S Soruyor.MehmetEmin Hectopat Katılım 21 Aralık 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2016 #1 The crew indirdim oyunu açtım ve her şey Rusça. Rusçadan İngilizce'ye nasıl geçebiliriz? (Oyun Uplay'den alındı.) Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2016
The crew indirdim oyunu açtım ve her şey Rusça. Rusçadan İngilizce'ye nasıl geçebiliriz? (Oyun Uplay'den alındı.)
ARDOWA Kilopat Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 716 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 21 Aralık 2016 #2 The Crew Rusçadan İngilizceye Çevirme Konu açmadan önce forumu incelemelisiniz. Artı 0 Eksi
KS KS S Soruyor.MehmetEmin Hectopat Katılım 21 Aralık 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2016 #3 ARDOWA dedi: The Crew Rusçadan İngilizceye Çevirme Konu açmadan önce forumu incelemelisiniz. Genişletmek için tıkla... inceledim ama o korsan sürümleri için gösteriyordu denedim olmadı Artı 0 Eksi
ARDOWA dedi: The Crew Rusçadan İngilizceye Çevirme Konu açmadan önce forumu incelemelisiniz. Genişletmek için tıkla... inceledim ama o korsan sürümleri için gösteriyordu denedim olmadı