Reny. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #1 Uplay üzerinde The Division 2 oynuyorum, oyun içinden aldığım SS'leri bir türlü bulamadım. Nerede olduğunu bilen varsa söylerse sevinirim.
Uplay üzerinde The Division 2 oynuyorum, oyun içinden aldığım SS'leri bir türlü bulamadım. Nerede olduğunu bilen varsa söylerse sevinirim.
EmreCanTuna Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 1.400 Makaleler 32 Çözümler 7 Yer Çorlu/Tekirdağ 10 Haziran 2021 #2 C:\Users\kullanıcı adınız\Pictures\UbisoftConnect burada oyunun klasöründe olmalı. Farklı bir deyişle ''Bu bilgisayar/Resimler/UbisoftConnect'' Veya C:\Users\username\Documents\My Games\Tom Clancy's The Division 2\Screenshots bu klasörde olabilir. Artı 0 Eksi
C:\Users\kullanıcı adınız\Pictures\UbisoftConnect burada oyunun klasöründe olmalı. Farklı bir deyişle ''Bu bilgisayar/Resimler/UbisoftConnect'' Veya C:\Users\username\Documents\My Games\Tom Clancy's The Division 2\Screenshots bu klasörde olabilir.