The Division 2 Standart Sürüm - 20, 25TL

w0xcrush

Kilopat
Yanlış hatırlamıyorsam şubat-Mart arasında 14TL gibi bir fiyata satılmıştı. Nispeten bu fiyat yüksek olsa da Looter-Shooter tarzındaki en iyi oyunlardan birisini 20TL gibi bir fiyata almak güncel oyun fiyatlarına göre gayet fırsat sayılır. Alanlar ya da oynayanlar varsa:

Uplay: W0xcrush eklerseniz birlikte oynayabiliriz.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    398 KB · Görüntüleme: 135
Oyunun Warlords of New York Edition sürümü Epic kuponla beraber 28 TL'ye alınabiliyor, bunu tavsiye ederim çünkü pakette ana oyunun ek genişletmesi de mevcut.

Oyunun Warlords of New York Edition sürümü Epic kuponla beraber 28 TL'ye alınabiliyor, bunu tavsiye ederim çünkü pakette ana oyunun ek genişletmesi de mevcut.
Haklısınız, ben Epic kuponumu AC Odyssey tarafında kullandım. Şansıma Uplay'de de bu karşıma çıktı. İki oyunu da aldım.

Ek hesap açıp oradan alabilirdiniz, ben de almayı düşünüyorum alırsam eklerim sizi
Hocam içim hiç rahat etmiyor o şekilde ya Tüm platformlarda sadece bir hesap yeterli bence. Alırsanız kesin ekleyin, oynarız birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…