Evet bu DLC ile tabiki yeni haritalar geldi.Oyunun yeni sürümle alakası olduğunu sanmıyorum. Yeni harita gelmiştir. Birçok oyunun artık güncellemeleri ortalama 40 GB civarı.
Yeni başladım da oyunun mantığını pek kavrayamadım henüz. Bu oyunda bilgisayara karşı mı oynuyoruz sürekli? Gerçek kişiler rakip olmuyor mu? Beraber oynayışı denemek amaçlı arkadaşla girdik de hedefe gidene kadar karşımıza çıkanları vurduk sonra hedefe ulaştık. Sıkıldık çıktık.
Division1'i baştan sona bitirdim. Yeni çıkanına da baktım bir fark göremedim mantık olarak. Oyuna başlarsanız görevlerin hepsi bitene kadar ıkına sıkına idare ediyosunuz. Görevler hep kendini tekrar eden sadece zorluk artarak ilerleyen yapıda. Oyundan 1 kere koparsanız geri dönüşünüz olmuyo emek verilecek oyun değil. Division1'i bitirmemin sebebide atmosferiydi. Görev olarak bitirmekten bahsediyorum.Yeni başladım da oyunun mantığını pek kavrayamadım henüz. Bu oyunda bilgisayara karşı mı oynuyoruz sürekli? Gerçek kişiler rakip olmuyor mu? Beraber oynayışı denemek amaçlı arkadaşla girdik de hedefe gidene kadar karşımıza çıkanları vurduk sonra hedefe ulaştık. Sıkıldık çıktık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.