The Division 2'ye 41 GB güncelleme geldi

Cem Argun

Kilopat
Herkese merhaba. Arkadaşlar Division 2'ye 41 GB güncelleme geldi. Oyun 60 GB iken şimdi 100 GB'yi aştı. Bana biri açıklayabilir mi? Ne oldu? Division 3'mü indirdim ben şimdi? Böyle güncelleme mi olur?

Oyunun yeni sürümle alakası olduğunu sanmıyorum. Yeni harita gelmiştir. Birçok oyunun artık güncellemeleri ortalama 40 GB civarı.

Yeni başladım da oyunun mantığını pek kavrayamadım henüz. Bu oyunda bilgisayara karşı mı oynuyoruz sürekli? Gerçek kişiler rakip olmuyor mu? Beraber oynayışı denemek amaçlı arkadaşla girdik de hedefe gidene kadar karşımıza çıkanları vurduk sonra hedefe ulaştık. Sıkıldık çıktık.

Tamamdır dediğiniz gibi ama gene oyun 62 GB iken şu an 76 GB oldu.

Yeni başladım da oyunun mantığını pek kavrayamadım henüz. Bu oyunda bilgisayara karşı mı oynuyoruz sürekli? Gerçek kişiler rakip olmuyor mu? Beraber oynayışı denemek amaçlı arkadaşla girdik de hedefe gidene kadar karşımıza çıkanları vurduk sonra hedefe ulaştık. Sıkıldık çıktık.

Oyun tam böyle arkadaşlarla mekan alıp lewel atlamalık oyun. Bazı yerler tek kişi girmek yürek istiyor. Ya gücünüz loot iyi olacak ya da ekipmanlarınız. Mantığı bu ama division 1'in karlı havası beni daha çok etkilemişti.

Division1'i baştan sona bitirdim. Yeni çıkanına da baktım bir fark göremedim mantık olarak. Oyuna başlarsanız görevlerin hepsi bitene kadar ıkına sıkına idare ediyosunuz. Görevler hep kendini tekrar eden sadece zorluk artarak ilerleyen yapıda. Oyundan 1 kere koparsanız geri dönüşünüz olmuyo emek verilecek oyun değil. Division1'i bitirmemin sebebide atmosferiydi. Görev olarak bitirmekten bahsediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı