Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 857 Çözümler 3 4 Temmuz 2017 #1 The Division oynuyorum. Güzel bir oyun ama tek başına nereye kadar gidebilirim bilmiyorum. 4 seviyeyim. 4-5 sv adam aranır ikimiz de aynı gidelim. Oynayacak varsa adını yazsın aşağıya ben eklerim Uplay'den. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2017
The Division oynuyorum. Güzel bir oyun ama tek başına nereye kadar gidebilirim bilmiyorum. 4 seviyeyim. 4-5 sv adam aranır ikimiz de aynı gidelim. Oynayacak varsa adını yazsın aşağıya ben eklerim Uplay'den.
Marloxe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.966 Çözümler 7 23 Haziran 2018 #2 Biraz geç oldu sanırım ama yeni gördüm. Hala oynuyorsan oynayabiliriz Steam Profilim
Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 857 Çözümler 3 24 Haziran 2018 #3 Marloxe dedi: Biraz geç oldu sanırım ama yeni gördüm. Hala oynuyorsan oynayabiliriz Steam Profilim Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu xd oynamıyorum artık.
Marloxe dedi: Biraz geç oldu sanırım ama yeni gördüm. Hala oynuyorsan oynayabiliriz Steam Profilim Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu xd oynamıyorum artık.