1 adet en iyi cevaptan kaçıyor aga be... Yinede katılıyorum belki tutar. Arkadaşımın sisteminde R5 2600 + RX 580 var ona veririm çok yüksek ihtimal.
Mesala bu şartı koyma amacınız ne?Bir de en iyi cevap konusuna gelirsek birçok üyeye yardım ettim fakat hiçbiri en iyi cevabı seçmeyi bilmiyor.
Hocam en az 1 yıl üye olma konusunda da bir baksanız.İyi çalışmalar.
2400 mesajım var. 8 en iyi cevabım var ve 1.5 yıldır Sosyal' üyeyim. Fakat donanımdan kaybediyorum. Bu durumda çekilişe katılamıyor muyum?
@Recep Baltaş
Eski hesabımda var ama. Buarda biraz yetersiz kalıyor olabilir.
En iyi cevap ve süreden kaybediyorum sanırım. Katılım şartları biraz acımasız olmuş. Halbuki günün çoğu vaktinde Sosyal'de çevrimiçiyim. Vaktimin büyük bir kısmı burada geçiyor.
Katılıyorum. Ekran kartı veya işlemcilerden yalnızca birine sahip olmamız yeterli sanırım. Haklı mıyım?
RX 580 ve 3 en iyi cevabimla katiliyorum.
1 adet en iyi cevaptan kaçıyor aga be... Yinede katılıyorum belki tutar. Arkadaşımın sisteminde R5 2600 + RX 580 var ona veririm çok yüksek ihtimal.
Mesaj sayım dışında her şeyim tam, 500 mesaj olmama çok bir şey yok ben de katılabilir miyim acaba? Zaten bu çekiliş sonuçlanana kadar 500 mesajım olurDivision 2 çok istediğim bir oyun en azından bir şansımı denemek isterim
![]()
En iyi cevap yüzünden katılamıyorumHiç mi 1 tane bile en iyi cevap yok bende?
Tüm kriterleri karşıla gel de en iyi cevap zımbırtısı yüzünden katılabilme![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.