The Divison 2 ve World War Z Hediyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesaj sayım dışında her şeyim tam, 500 mesaj olmama çok bir şey yok ben de katılabilir miyim acaba? Zaten bu çekiliş sonuçlanana kadar 500 mesajım olur 😁 Division 2 çok istediğim bir oyun en azından bir şansımı denemek isterim :)

Son düzenleme:
En iyi cevap yüzünden katılamıyorum😒 Hiç mi 1 tane bile en iyi cevap yok bende?
Tüm kriterleri karşıla gel de en iyi cevap zımbırtısı yüzünden katılabilme🙁

Umarım heves edip alamayan birine kısmet olur. Şartları karşılıyorum fakat istemiyorum. Gerçi hem ekran kartı hem işlemciyi mi karşılamak gerekiyor anlamadim. Yoksa listelerden bir urune sahip olmak yeterli oluyor mu?

Mesala bu şartı koyma amacınız ne? :) Bir de en iyi cevap konusuna gelirsek birçok üyeye yardım ettim fakat hiçbiri en iyi cevabı seçmeyi bilmiyor.

Amaç daha dün üye olmuş kullanıcı ile daha önceden üye olmuş birisi arasında fark olması. Merak etmeyin, ileride oyun hediyeleri vermeye devam edeceğiz. Burada olduğunuz sürece bir hediye almanız ya da katılmaya hak kazanmanız muhtemel.

En iyi cevap konusundaki çözüm şu: sorun çözüldü ama kişi en iyi cevabı seçmedi mi, sorun değil. Konuyu raporlayın ve moderatörler en iyi cevabın size ait olduğuna karar verirse zaten seçer.
Hocam en az 1 yıl üye olma konusunda da bir baksanız. :) İyi çalışmalar.

İlk seri kodları dağıtalım, ikinci seride 2019 öncesi olarak güncelleriz.
2400 mesajım var. 8 en iyi cevabım var ve 1.5 yıldır Sosyal' üyeyim. Fakat donanımdan kaybediyorum. Bu durumda çekilişe katılamıyor muyum?
@Recep Baltaş

Hediye etmek için katılabilirsiniz.
Eski hesabımda var ama. Buarda biraz yetersiz kalıyor olabilir.

Dilerseniz hesaplarınızı birleştirebiliriz. Eski hesabınızı raporlayın birleştirme için.

En iyi cevap ve süreden kaybediyorum sanırım. Katılım şartları biraz acımasız olmuş. Halbuki günün çoğu vaktinde Sosyal'de çevrimiçiyim. Vaktimin büyük bir kısmı burada geçiyor.

İlk parti kodları dağıtalım, ikinci partide katılırsınız.

Katılıyorum. Ekran kartı veya işlemcilerden yalnızca birine sahip olmamız yeterli sanırım. Haklı mıyım?

Evet, herhangi biri.

RX 580 ve 3 en iyi cevabimla katiliyorum.

İlk bölümde en iyi cevap kısıtlaması 5. Kuralları esnetmemiz hoş olmaz. İkinci partide katılırsınız.

1 adet en iyi cevaptan kaçıyor aga be... Yinede katılıyorum belki tutar. Arkadaşımın sisteminde R5 2600 + RX 580 var ona veririm çok yüksek ihtimal.
Mesaj sayım dışında her şeyim tam, 500 mesaj olmama çok bir şey yok ben de katılabilir miyim acaba? Zaten bu çekiliş sonuçlanana kadar 500 mesajım olur 😁 Division 2 çok istediğim bir oyun en azından bir şansımı denemek isterim :)
En iyi cevap yüzünden katılamıyorum😒 Hiç mi 1 tane bile en iyi cevap yok bende?
Tüm kriterleri karşıla gel de en iyi cevap zımbırtısı yüzünden katılabilme🙁

Bir sonraki dağıtımı bekleyin. En iyi cevap sayısı yüksek olanlara kodlarını gönderdikten sonra yeni bir tura başlayacağız. Ayrı konu açılacak.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı