The Elder Scrolls Skyrim Almaya Değer mi?

Vittorio

Hectopat
Katılım
24 Ekim 2013
Mesajlar
783
Çözümler
1
Arkadaşlar bu oyunu almak istiyorum. Türkçe yaması da mevcut. Ben online oynamam. Sadece Single Player oynarım. Bu oyunun Single Player kısmı ile ilgili ne söylemek istersiniz? Almaya değer mi?
 
Skyrim oynadiğim en güzel oyunlardan biridir. Herkes tarafından sevilen bir oyun. Kesinlikle oynanması gereken bir oyun, yanlış hatırlamıyorsam 2011'in en iyi oyunu seçildi. YouTube'da videolarına bakabilirsin.
 
Türkçe yaması da mevcut. Atmosferi ve senaryosu seni oyunun içine o kadar çekiyor ki Skyrim' de yaşasaydım keşke diye iç çektiğin zamanlar oluyor. 3 tane DLC' si de var. En az 100 saat oynama süresine sahip. Kasarsan 200 saati de geçebilirsin. Yüzüklerin Efendisi veya Game Of Thrones gibi fantastik hikayeleri seviyorsan mutlaka oyna. Bir de en azından 2-3 saat oynamadan bırakma. Hikaye ilerledikçe şekilleniyor ve görevler zevkli hale geliyor.
Not: Oyunun adı Ejder Scroll değil, Skyrim. Serinin adı ise The Elder Scrolls.
 
Hocam bu oyunun Türkçe yama kurulumuna baktım da biraz teferruatlı gibi. Gerçi videolarda yamayı kuranların oyunu korsan. Siz yamayı kurarken zorluk çektiniz mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oyunu ilk olarak (demosu olmadığı için) korsan indirip denemiştim. Beğendiğim içinde satın aldım. İki sürümde de yamayı kolayca yükleyebildim.
 
Oyun içi grafikler kötü istersen görüntü yaması indirebilirsin.
Böylece daha iyi bir gırafık elde edersin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Grafiklerine aşık olacağın her yerde bir etkileşim olan RPG sevmeyeni RPG manyağı yapacak oyun. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi RPG oyunu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı