The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary mod önerisi

microtransaction

Hectopat
Arkadaşlar Skyrim Special Edition için oyunun içinden mod kurmak istiyorum ama nexusmoddaki modlar gözükmüyor sanırım oradaki isimlerini yazınca çıkmadı oyunun mod kısmından bu modlara erişemiyor muyuz?

Harici olarak uğraşmak istemiyorum mod işleriyle.

Olmuyorsa eğer oyunun içindeki modlardan bana öneri yapar mısınız? Kesinlikle olması gereken modlardan.

Hocam sizin bahsettiğiniz şey CC oyun içinde gerçek para ödeyip Bethesda'nın marketinden modları satın alıyorsunuz. Sakın öyle bir şey yapmayın yani ben önermem açıkçası, modlar parayla olmaz, Mod Organizer 2 zor geliyorsa Vortex kullanabilirsiniz eğer hafif, 5-10 mod kuracaksanız zaten çakışma falan olma ihtimali çok düşük modları kurun, en son bir kere de LOOT çalıştırın, sıralamayı ayarlasın yeterli.

Kesinlikle olması gereken modlar (çoğu kişide olan modlar);
Unofficial Skyrim Special Edition Patch,
Bug Fixes SSE,
SkyUI,
Address library,
SSE Engine Fixes,
SMIM,
True Directional Movement,
SmoothCam.

Hocam sizin bahsettiğiniz şey CC oyun içinde gerçek para ödeyip Bethesda'nın marketinden modları satın alıyorsunuz. Sakın öyle bir şey yapmayın yani ben önermem açıkçası, modlar parayla olmaz, mod organizer 2 zor geliyorsa Vortex kullanabilirsiniz eğer hafif, 5-10 mod kuracaksanız zaten çakışma falan olma ihtimali çok düşük modları kurun, en son bir kere de loot çalıştırın, sıralamayı ayarlasın yeterli.

Kesinlikle olması gereken modlar (çoğu kişide olan modlar);
Unofficial Skyrim Special Edition patch,
Bug fixes SSE,
Skyuı,
Address library,
SSE Engine fixes,
Smım,
True directional movement,
Smoothcam.

Teşekkür ederim birkaç tane moda baktım paralı olanlara denk gelmedım gerçekten çok saçma öyleyse nexusmod devam o zaman eyvallah hocam.

Nexus Mods'tan indirmen lazım. Olmazsa olmaz 3 mod var zaten, skyuı, smım ve unofficial patch.

Anladım teşekkürler baktım ne güzel oyunun içine eklemişler pratik gözüküyor çakışma ihtimalide olmaz gibi ama işe yaramaz bir şeymiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı