Winner of more than 200 Game of the Year Awards, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition brings the epic fantasy to life in stunning detail. The Special Edition includes the critically acclaimed game and add-ons with all-new features.
Korsan oynadığım zamanlar rahat 100 saat geride bırakmışımdır çok güzel oyun mod kurarsanız çok iyi olur oyunun tadı mod kurarak çıkıyor haritası çok büyük grafikleri hala güzel öneririm cidden.
Oyun Witcher 3, Cyberpunk 2077 gibi rol yapma oyunu gibi mi? Grafikleri eski kalmış diyenler var zaten ben 1080p 30fps alsam yeter diyorum sizce alınır mı?
Oyun Witcher 3, Cyberpunk 2077 gibi rol yapma oyunu gibi mi? Grafikleri eski kalmış diyenler var zaten ben 1080p 30FPS alsam yeter diyorum sizce alınır mı?
Winner of more than 200 Game of the Year Awards, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition brings the epic fantasy to life in stunning detail. The Special Edition includes the critically acclaimed game and add-ons with all-new features.
Nolvus gibi yüksek seviyelerde modlanacaksa AE versiyon gerekiyordu sanırım. Son zamanlarda eski sürümler ve AE SE derken Skyrim modlama "emin olmamakla beraber" iyice karmaşa yaşadı. Bunları güncel şekilde toparlayacak rehber/video bu sıralar epey iş yapar.