The Enigma Protector Packet Virüsü

Berkin35

Hectopat
Daha fazla  
Onları sen çözemezsin. Çünkü kendi programın olmayan bir programı yeniden sürümü yayınlamaya çalışıyorsun. Ya sıfırdan programı yazmayı biliyorsan yaz yada antivirüs şirketlerine incelettirip zararsız ise zararsız olarak tanımlamalarını sağlayabilirsin. Ayrıca metin2 devri bitti boşuna uğraşma.

Onları sen çözemezsin. Çünkü kendi programın olmayan bir programı yeniden sürümü yayınlamaya çalışıyorsun. Ya sıfırdan programı yazmayı biliyorsan yaz yada antivirüs şirketlerine incelettirip zararsız ise zararsız olarak tanımlamalarını sağlayabilirsin. Ayrıca metin2 devri bitti boşuna uğraşma.
Valla ben bitip bitmemesine bakmam, ben parama bakarım the enigma protector zaten programı koruma aracı bende oyunlarda hackshield yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ben bitip bitmemesine bakmam,
Neyin bitmesi? Bitecek olan birşey yok. Değiştirdiğiniz programı zararlı görüyor sezgisel sonuçlarda. Dediklerim olmadan bu durum aynı kalır.
ben parama bakarım the enigma protector zaten programı koruma aracı bende oyunlarda hackshield yapıyorum.
Ben zaten size para sormadım.

Neyin bitmesi? Bitecek olan birşey yok. Değiştirdiğiniz programı zararlı görüyor sezgisel sonuçlarda. Dediklerim olmadan bu durum aynı kalır.

Ben zaten size para sormadım.
Tamam işte oyun bitti diyorsunuz bende diyorumki oyunu oynamıyorum yani sadece koruma satıyorum. Siz yazdınız oyun bitti diye ondan dedim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı