Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 İki adet monitörüm var. Kötü olan yan monitörümde açıyor oyunu. Ayarlarıyla oynadım ama değişen bir şey olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2025
İki adet monitörüm var. Kötü olan yan monitörümde açıyor oyunu. Ayarlarıyla oynadım ama değişen bir şey olmadı.
TridentKng Decipat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 1.807 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 3 Temmuz 2025 #2 Kerem.1 dedi: İki adet monitörüm var. Kötü olan yan monitörümde açıyor oyunu. Ayarlarıyla oynadım ama değişen bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Video veya grafik ayarları kısmından ana monitörünüz olarak seçtiniz mi? Artı 0 Eksi
Kerem.1 dedi: İki adet monitörüm var. Kötü olan yan monitörümde açıyor oyunu. Ayarlarıyla oynadım ama değişen bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Video veya grafik ayarları kısmından ana monitörünüz olarak seçtiniz mi?
KS KS Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 TridentKng dedi: Video veya grafik ayarları kısmından ana monitörünüz olarak seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim. Artı 0 Eksi
TridentKng dedi: Video veya grafik ayarları kısmından ana monitörünüz olarak seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim.
TridentKng Decipat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 1.807 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 3 Temmuz 2025 #4 Kerem.1 dedi: Tamamdır hallettim. Genişletmek için tıkla... Dediğim yöntemle mi yoksa farklı şekilde mi? Artı 0 Eksi
Kerem.1 dedi: Tamamdır hallettim. Genişletmek için tıkla... Dediğim yöntemle mi yoksa farklı şekilde mi?
KS KS Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #5 TridentKng dedi: Dediğim yöntemle mi yoksa farklı şekilde mi? Genişletmek için tıkla... Oyun pencere modundayken monitör arasında geçiş yapmıyor. Tam ekrana almak lazımmış. Artı 0 Eksi
TridentKng dedi: Dediğim yöntemle mi yoksa farklı şekilde mi? Genişletmek için tıkla... Oyun pencere modundayken monitör arasında geçiş yapmıyor. Tam ekrana almak lazımmış.