The Forest oyun sonu mağarası nerede?

• Konuyu başlatan yalo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 7.874

yalo

Hectopat
Daha fazla  
Key Card, oksijen tüpü, katana ve tırmanış baltasını buldum ve çoğu mağarayı gezdim belki hepsini gezmişimdir bilmiyorum. 22 saatlik bu deneyimimde oyunun sonuna nasıl ulaşacağımı bulamadım. Direkt obruğa atlayacak mıyız yoksa bir mağaradan mı ulaşacağız? Ev o mağara nerede? Nasıl-neyle girerim? Birçok kanal ev forumda araştırdım ancak bulamadım. Şimdiden sağ olun.

Key Card, oksijen tüpü, katana ve tırmanış baltasını buldum ve çoğu mağarayı gezdim belki hepsini gezmişimdir bilmiyorum. 22 saatlik bu deneyimimde oyunun sonuna nasıl ulaşacağımı bulamadım. Direkt obruğa atlayacak mıyız yoksa bir mağaradan mı ulaşacağız? Ev o mağara nerede? Nasıl-neyle girerim? Birçok kanal ev forumda araştırdım ancak bulamadım. Şimdiden sağ olun.

Ölmeden obruğa inebilirseniz oradanda gidilebiliyor diye hatırlıyorum onun dışında mağarayla gidiliyor maalesef mağaranın yerini bilmiyorum.

Obruğa atlamanız gerekmekte. Aşağı inerken o obruktaki suya kadar köprü yapın veya yapabilirseniz kenarlara çarpa çarpa aşağıya inin (riskli)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki mağaradan girmen lazım. Ya da kaplumbağa kabuğuyla aşağı atla ama pek önermem, ölürsen sıkıntı olur.

Obruğa atlamanız gerekmekte. Aşağı inerken o obruktaki suya kadar köprü yapın veya yapabilirseniz kenarlara çarpa çarpa aşağıya inin (riskli)

Atlanmadan da iniliyor.

Büyük deliğe mağara yoluyla veya kaplumbağa kabuğu ile kayarak inebilirsiniz ben öyle yapmıştım.
Ben kaplumbağa kabuğu ile kayarak inince ölmüştüm arkadaş bir bug gösterdi o çukurun bir kısmından çarpa çarpa inersek ölmüyorduk 😀😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı