Drosimoc Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Game Developer 19 Temmuz 2023 #1 The Forest'i arkadaşımla oynamak istiyorum. Fakat kurduğu sunucu gözükmüyor, ayrıca tek onun değil hiçbir sunucu gözükmüyor. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2023
The Forest'i arkadaşımla oynamak istiyorum. Fakat kurduğu sunucu gözükmüyor, ayrıca tek onun değil hiçbir sunucu gözükmüyor. Şimdiden teşekkürler.
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.503 Çözümler 5 19 Temmuz 2023 #2 Drosimor dedi: The Forest'i arkadaşımla oynamak istiyorum. Fakat kurduğu sunucu gözükmüyor, ayrıca tek onun değil hiçbir sunucu gözükmüyor. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Shift+tab kısmından arkadaşının profiline gelip oynamak için davet et yapmayı dene. Artı 0 Eksi
Drosimor dedi: The Forest'i arkadaşımla oynamak istiyorum. Fakat kurduğu sunucu gözükmüyor, ayrıca tek onun değil hiçbir sunucu gözükmüyor. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Shift+tab kısmından arkadaşının profiline gelip oynamak için davet et yapmayı dene.
KS KS Drosimoc Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Game Developer 19 Temmuz 2023 #3 zAxstrid dedi: Shift+tab kısmından arkadaşının profiline gelip oynamak için davet et yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Steam ark özelliği devre dışı Artı 0 Eksi
zAxstrid dedi: Shift+tab kısmından arkadaşının profiline gelip oynamak için davet et yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Steam ark özelliği devre dışı