The Forest'ta ne yapılabilir?

Kanekiyi severim

Hectopat
Katılım
26 Mart 2019
Mesajlar
273
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyunu arkadaşla aldık ama ne yapılabilir ki, ev yapmak yamyam öldürmek dışında hikaye üzerinden ilerlemek istiyoruz ama kaldık dımdızlak. Uçağın arkasında bir arazi bulduk ev yaptık, gelen yamyamları öldürüyoruz, ağaç kesiyoruz bir de konteynırlar bulduk içinde ekran kartları vardı onları topladık ama ne yapacağız?
 
Molotof yapın bolca işinize yarayacak. Silahlarınızın da diş kullanarak hasarını artırın. Adanın bir bölümünde devasa bir çukur var oyunu bitirmek için oraya gitmeniz gerekmekte.
 
Hocam yanınıza yemek depolayıp haritada dolaşmanız lazım. Haritanın çeşitli yerlerinde mağaralar var. Eğer aramakla uğraşmayalım derseniz internette haritası var bunun. Mağaralar çok daha zor dış dünyaya göre ve daha aksiyonlu. Mağaralardan bulduğunuz eşyalar ile oyunun hikayesinde ilerleyin. Mağaralardan bulabileceğiniz her eşyanın listesi de internette mevcut. O eşyalara bakıp hangileri sizde var hangileri yok öğrenip aramaya devam edebilirsiniz. İyi eğlenceler.

Ek: Devasa çukur oyunun finali için oraya gitmeden önce yeteri kadar gelişmeniz lazım.
 
Asıl oyun yukarıda anlatılan mağaralara girdikten sonra başlıyor... Hem eğlenirsiniz hem de hoş olmayan şeyler yaşarsınız. Mağaralardan ilerleyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı