The Game Awards 2024 Kazananları açıklandı

Bilmiyorum, çevremde çok oynayan yok. Diğer ülkelerde fazlaca oynanılıyormuş demek ki. PS 5 ilk çıktığında bayağı ses ettirdiğini duymuştum ama Game Award'da yer alabilecek kadar ses ettiğinin farkında değildim. Ayrıca Instagram kullanmıyorum. Bu sayede doğal olarak klasik Instagram yorumlarını bilemeyeceğim. "klasik Instagram yorumlarından" kastınız nedir sayın hocam?
Hocam size birebir öyle yapmışsınız demek istemediğim için örnek vermiştim. bu kafada yorum yapmadığınızı biliyorum fakat yorum tam o yönde olmuş. İnstagram'da bir kitle sevmediği, bilmediği her oyuna çocuk oyunu diye damgalıyor. Yorumları görseniz IQ cenneti. Bazen bir bakıyorum yorum yaparsam ortalık karışacak türden. :D Yanlış anlamayın lütfen, sadece bir örnekleme ama.

Hocam size birebir öyle yapmışsınız demek istemediğim için örnek vermiştim. bu kafada yorum yapmadığınızı biliyorum fakat yorum tam o yönde olmuş. İnstagram'da bir kitle sevmediği, bilmediği her oyuna çocuk oyunu diye damgalıyor. Yorumları görseniz IQ cenneti. Bazen bir bakıyorum yorum yaparsam ortalık karışacak türden. :D Yanlış anlamayın lütfen, sadece bir örnekleme ama.
Yok hocam ben bilmediğim ve anlamadığım için sormuştum. Tabii ki bilmediğim oyuna laf söylemek veya eleştirmek saçma olur ama oyunun grafikleri, atmosferi LEGO oyunlarına benziyor. LEGO oyunlarını da biliyorsunuz ki çocuklar oynuyor. Ve böyle atmosferi olan oyunları oynayanların yaş kitlesi belli. Tabii arada çıkar 30 yaşında adam da oynar ama genelde siz de biliyorsunuz ki 5 ile 10 yaş arasında değişiyor. Bilmiyorum belki alakası yoktur ama daha önce hiç Kick, Twitch, Youtube gibi platformlarda denk gelmediğim için bilemiyorum. Oyunun gameplayine baktım güzel bir platform oyununa benziyor. Zamanında PS3'den Astro Playroom diye bir oyun oynuyordum biraz da ona benziyor. Zaten yapımcılar vs. aynı sanırım.

@hogwartscanavarı, aslında bakarsanız LEGO oyunları da çocuk oyunu değil. Hitap ettiği kitle herkesi kapsamıyor sadece. Astro Bot, özellikle Mario'nun olduğu aile kategorisini bile kazandı.

@hogwartscanavarı, aslında bakarsanız LEGO oyunları da çocuk oyunu değil. Hitap ettiği kitle herkesi kapsamıyor sadece. Astro Bot, özellikle Mario'nun olduğu aile kategorisini bile kazandı.
Bunlara yanlış bilmiyorsam platform oyunu deniyor. Mario, Nintendo için. AstroBot Playstation 5 için. Mario eskidiği için AstroBot kazandı doğal olarak tabii.

Sony iyi para yedirmiş Geoff'a. Zaten sondaki Trailer'den de belli. İzni kopartabilmek için tavizi vermiş geçmiş. Astro bot ne? PlayStation sahipleri dışında kaç kişi biliyor bu oyunu? Nintendo oyunlarına benzer çocuksu oyunlardan bir diğeri. PlayStation sahipleri PS kolunun tüm özelliklerini kullansınlar diye yapılmış platformer bir oyun yılın oyunu oldu. Çinliler 7-8 senedir geliştiriyorlar oyunu adamlara. Git çektiler. Senin kültürün benim umurumda değil ben burada politika kasıyorum dediler adamlara. 2020 yılındaki skandal törenden de biliyorduk gerçi bu adam eğer o sene PlayStation ortalamanın üzerinde bir oyun çıkarttıysa o oyunu kesinlikle listeye koyuyor. Diğer oyunlar bariz üstünlük sağlayamazsa da ödülü Sony'nin oyunu alıyor. Artık alıştık bunlara.

Yeni konular

Geri
Yukarı