The Game Awards'da Duyurulan Tüm Oyunlar

Katılım
28 Temmuz 2018
Mesajlar
12.816
Makaleler
18
Çözümler
58
Yer
İzmir
Çıkış tarihi belli olmayan oyunlar için TBA olarak açıklama ekledim. Açıkçası Starfield için de trailer görürüz sanmıştım ama göstermediler.

Baldur's Gate 3
Erken erişimde, 250₺. Ağustos 2023'de çıkış yapacak.

Returnal
PS5'e geçen senelerde çıkmıştı. 2023'ün başlarında çıkacak.

TLoU Part 1
3 Mart 2023. Şu an ön siparişte 599₺.

Diablo 4
6 Haziran 2023.

After Us
Sürreal bir macera oyunu. 2023 içinde.

Nightingale
TBA.

Suicide Squads
26 Mayıs 2023.

Star Wars Jedi Survivor
17 Mart 2023.
 
Baldur's Gate zamnlanır diye düşünüyorum. Türkçe desteği de var. Şu an alsanız bile ilk bölüm açık, 30 saat oynama süresi vaad ediyor. Diablo game pass'e gelir zaten.
 
@plx22 Ekim ayında aldım Baldur's Gate 3'ü. Ama oynamak nasip olmadı.

Acelen yoksa çıkmasını bekle derim, ben en son oynadığımda optimizasyon gerekiyordu. Ancak oyun kendi dünyasına inanılmaz alıyor. Türkçe olması hikayeyi anlamada çok iyi ancak oyunu öğrenene kadar biraz zorlanıyorsun, büyüler vs.
 
Sunum kendi adıma konuşayım epey keyifliydi. Yıllardır yeni bir BioShock oyunu bekleyen biri olarak özellikle Judas beni çok mutlu etti.
 
Açıkçası en çok merak ettiklerim, Baldur's Gate 3 ve Star Wars Jedi Survivor oldu... Baldur's Gate'in illithidler teması ile gideceği için nasıl olacağını merak ediyorum görsellerde çünkü karanlıkaltı falan da var... Star Wars Jedi Survivor ise en merakla beklediğim olacak çünkü seneler sonra gerçekten keyifli bir Star Wars oyunu oynadık Jedi Fallen Order ile... En sona sakladığım bir oyun daha var ki Diablo 4...
Şunu kabul edelim, Blizzard daima sinematik fragman konusunda başarılıydı... Diablo 4'ün sinematikleri de zaten en başından beri harika bir şekilde çıktı çıkıyor. Ancak ben yine de gameplay videolarına baktığımda renk tonları kısılmış daha gotik tematikli bir Diablo 3 görmekteyim. İnşallah zaman beni yanıltır ancak ben bu oyunun elde patlayacağını düşünmekteyim. Söz konusu Blizzard olunca da ön sipariş yapmanın kumar olduğunu düşünmekteyim. İnsanlar senelik izinlerini falan ayarlayıp ön sipariş yapmışlar... İnşallah bir hayal kırıklığı yaşamazlar ancak ben bize gösterilenlerden gördüğüm kadarıyla beklentiyi yüksek tutmuyorum. Fiyatlandırma da zaten cabası... Arkadaşlar oturup şapkanızı önünüze koyup düşünün bir oyuna 1200 Türk Lirası vermek size makul geliyor mu ? Sizi bilmiyorum ama bana hiç gelmiyor...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı