The Game Awards'ta The Last of Us Part II Remastered'ın PC'ye 4 Nisan 2025'te geleceği duyuruldu

Bu arada Nixxes'da öyle temiz iş yapmıyor arkadaşlar. Iron Galaxy'nin tüm işleri kötü olmadığı gibi Nixxes'da temiz değil.

İron Galaxy'nin yaptığı seviye Cyberpunk 2077'nin çıktığı günkü hali ile bir nevi aynı seviyedeydi. Nixxes en azından o kadar bug dolu ya da sürekli çöken oyunlar çıkarmıyor Part 1 kadar. Ne olur 1-2 güncelleme ile hallederler çoğu işi. He tabii Port'un çoğunluğunu kimin yaptığı da önemli bu konuda. Iron Galaxy %70 Nixxes %30 yaptı demezler. Sonradan öğreniriz belki.

Part 2 zaten VRAM bayağı isteyecek bu da 8 GB kartlarda son zamanlarda çıkan oyunlar gibi sıkıntı yartacağını ve shutter sorunları çıkaracağını dünüyorum.

İron Galaxy'nin yaptığı seviye Cyberpunk 2077'nin çıktığı günkü hali ile bir nevi aynı seviyedeydi. Nixxes en azından o kadar bug dolu ya da sürekli çöken oyunlar çıkarmıyor Part 1 kadar. Ne olur 1-2 güncelleme ile hallederler çoğu işi. He tabii Port'un çoğunluğunu kimin yaptığı da önemli bu konuda. Iron Galaxy %70 Nixxes %30 yaptı demezler. Sonradan öğreniriz belki.

Part 2 zaten VRAM bayağı isteyecek bu da 8 GB kartlarda son zamanlarda çıkan oyunlar gibi sıkıntı yartacağını ve shutter sorunları çıkaracağını dünüyorum.
İşte benim burada anlatmak istediğim Iron Galaxy'nin her işi öyle çıkmıyor. Nixxes'ın da her işi temiz çıkmıyor hocam. Ve Nixxes umarım Last of Us 2 için sık güncelleme çıkarmaz çünkü Nixxes, Iron Galaxy'nin tam tersi. Adamlar her yeni güncelleme ile düzgün çalışan oyunlarını da bozuyorlar.

İşte benim burada anlatmak istediğim Iron Galaxy'nin her işi öyle çıkmıyor. Nixxes'ın da her işi temiz çıkmıyor hocam. Ve Nixxes umarım Last of Us 2 için sık güncelleme çıkarmaz çünkü Nixxes, Iron Galaxy'nin tam tersi. Adamlar her yeni güncelleme ile düzgün çalışan oyunlarını da bozuyorlar.

Anladım hocam haklı olabilirsin bir şey diyemem o konuda. Part 1'in portu felaket ötesiydi yani oyuna 6-7 ay boyunca güncelleme geldiği halde halen daha sorunlar mevcut. Ben çıktıktan 9 ay sonra oynadım oyun düzelsin diye oyunu bitirene kadar abartmıyorum 6-7 defa çökmüştür drop sorunları vs.

Uncharted'da kötüydü mesela optimizasyonu. Nixxes ekibinin port edecek oyunu yok galiba o yüzden de biraz beraber çalışıyorlar gibi. Başları bağlı olsaydı yine Iron Galaxy ile baş başa kalırdık.

Ya şöyle bir şeyde var. Bu oyun çıkalı tam 4 sene oldu. 4 sene boyunca uğraşmayıp son anlarda port yaparak oyunları böyle rezil çıkarmak ayrı bir rezilliktir nokta.

Sonunda bir duyuru gördüm. Umarım bu rezil herifler 7-8 ay düzelmesini de beklemek zorunda bırakmazlar.

Bu arada oyunda PSN bağlantısı zorunluluğu gibi bomboş şeyler olacak mı? Ben çünkü korsan oynayacağım da belki oyunun kırılmasını etkiler diye söylüyorum.

Sonunda bir duyuru gördüm. Umarım bu rezil herifler 7-8 ay düzelmesini de beklemek zorunda bırakmazlar.

Bu arada oyunda PSN bağlantısı zorunluluğu gibi bomboş şeyler olacak mı? Ben çünkü korsan oynayacağım da belki oyunun kırılmasını etkiler diye söylüyorum.
3. parti hesap gerektirir Playstation Network diyor. Yani evet, PSN bağlantısı zorunlu lakin önceki oyunların hiçbirinde etkili olmamıştı. Bunda da olmaz.

Geçtiğimiz günlerde The Game Awards 2024'te trailerı yayınlanan TLOU2'nin PC versiyonu çıkış tarihi 3 Nisan 2025 olarak belirlendi. Her ne kadar tarihi belli olsa da henüz ön siparişe açılmadı umarım yakın zamanda açarlar. Oynamayanlara tavsiye ediyorum muazzam yapıttır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım Part 1 pc portu gibi optimizasyon sorunlarıyla gelmez. 3 ay daha bekleyeceğim, çok fazla geliyor ama öyle böyle geçecek.

Çıktığı gün oynayacağım oyunlardan bir tanesi. Konsolum olsa şimdiye kadar çoktan bitirirdim herhalde.+

Açtığım konuyu başka konu ile birleştirmişler olaya bak. 😁

Umarım Part 1 pc portu gibi optimizasyon sorunlarıyla gelmez. 3 ay daha bekleyeceğim, çok fazla geliyor ama öyle böyle geçecek.

Öyle gelme ihtimali çok düşük, çünkü portlama kısmında artık Nixxes var, ama sistem gereksinimleri açısından TLOU1 ile aynı değerleri göreceğiz gibi duruyor mantıken aynı motoru kullanıyorlar.

Yeni konular

Geri
Yukarı