yasin pala Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #1 Ben biraz baktım pek bir şey yok gibi bilen varsa atabilir mi?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 12 Mayıs 2023 #2 TheHunter: Call of the Wild Türkçe Yama (Güncellendi) – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net Yama makine çeviri bu arada.
TheHunter: Call of the Wild Türkçe Yama (Güncellendi) – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net Yama makine çeviri bu arada.
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #3 Korsan indirdiyseniz yamalar olmuyor. Nen 3 veya 4 dil paketi denerken, virüs kaptırmıştım bilgisayara.
Korsan indirdiyseniz yamalar olmuyor. Nen 3 veya 4 dil paketi denerken, virüs kaptırmıştım bilgisayara.
Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 aKuu dedi: TheHunter: Call of the Wild Türkçe Yama (Güncellendi) – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net Yama makine çeviri bu arada. Genişletmek için tıkla... Bu yamayla coop şekilde oynayabiliyor muyuz?
aKuu dedi: TheHunter: Call of the Wild Türkçe Yama (Güncellendi) – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net Yama makine çeviri bu arada. Genişletmek için tıkla... Bu yamayla coop şekilde oynayabiliyor muyuz?