The Last of Us 1-2 beraber PC'ye gelir mi?

rmznkrtl

Hectopat
Kardeşlerim PC oyuncusu olsam da plastation özel oyunları çoğu PC oyunundan daha iyi bende playstation oyunlarını gördüğüm zaman ağzımın suyu akıyor. Çok da istediğim Last of Us serisinin 1. oyunun PC için geliştirme aşamasında olduğu haberini almıştık. Bazı yerlerde gördüm yalan yanlış bilmiyorum Last of Us part 2 için Windows'ta çalışabilecek işte bilgisayar yazılımından anlayabilecek eleman alımı yapılabilecek diye bir makale gördüm. Last of Us 1 remake PC için geliştirme aşamasında olduğunu görünce aklıma takıldı dedim ikinci oyunla birlikte PC'ye sürebilirler mi dedim sizce iki oyunda birlikte gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşlerim PC oyuncusu olsam da plastation özel oyunları çoğu PC oyunundan daha iyi bende playstation oyunlarını gördüğüm zaman ağzımın suyu akıyor. Çok da istediğim Last of Us serisinin 1. oyunun PC için geliştirme aşamasında olduğu haberini almıştık. Bazı yerlerde gördüm yalan yanlış bilmiyorum Last of Us part 2 için Windows'ta çalışabilecek işte bilgisayar yazılımından anlayabilecek eleman alımı yapılabilecek diye bir makale gördüm. Last of Us 1 remake PC için geliştirme aşamasında olduğunu görünce aklıma takıldı dedim ikinci oyunla birlikte PC'ye sürebilirler mi dedim sizce iki oyunda birlikte gelir mi?
Gelmez.

İlk oyunun Remake'i bildiğim kadarıyla PS5'in hemen ardından yayınlanacak ama ikinci oyun için 2-3 sene daha bekleriz bence. PS özel olarak geliştirildiği için ikinci oyunu PC'ye portlamaları kolay iş değil.

İlk oyunun Remake'i bildiğim kadarıyla PS5'in hemen ardından yayınlanacak ama ikinci oyun için 2-3 sene daha bekleriz bence. PS özel olarak geliştirildiği için ikinci oyunu PC'ye portlamaları kolay iş değil.
Aynen yaklaşık 2-3 yıl bekleriz heralde ama Özel oyun devri bitti neredeyse Çıkan her PS oyunu uzun süre sonra gelecek pcye.
Hatta God Of War PCye gelme haberinden sonra PS4'ünü kıran insanlar gördüm.

Aynen yaklaşık 2-3 yıl bekleriz heralde ama Özel oyun devri bitti neredeyse Çıkan her PS oyunu uzun süre sonra gelecek pcye.
Hatta God Of War PCye gelme haberinden sonra PS4'ünü kıran insanlar gördüm.
Onu bende gördüm yazık PS4'e 🤣 Sony sonunda yola geliyor ama. Microsoft gibi her oyunu PC'ye de getirme sonunda GamePass gibi bir sistem yapmaları falan. Kaçırdıkları pazarı görüyorlar artık.

Part 1 Remake PC'ye gelecek, şu an tarihi yok, en erken 1 sene en geç 2 sene sonra gelir bence.
2. oyun ise 2,5-3 seneyi bulacaktır pc 'ye gelmesi en erken olarak.
İlk oyunun üç jenerasyon gördüğünü unutmayalım, eninde sonunda PC'ye gelecek çünkü müşteri potansiyeli çok yüksek. Sony bunları gördü ki PC'ye çıkarma yapmaya başladı. En büyük silahlarını sonralara saklıyorlar.

2023'ün başında Last of Us'ı PC'ye çıkarırlar 2023'ün başı ile ortası arasında ghost of Tsushima çıkar PC'ye, 2024 başı gibi çıkarsa part 2 de çıkar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı