xswordiz71
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, bu günkü konum gördüğünüz üzere "The Last of Us 1 (PC) 8 GB RAM ile oynanıyor mu?) adlı bir konu, öncelikle hoş geldiniz ve geldiğiniz gibi cevabınızı da vereyim; evet! TLOU1 8 GB RAM ile gayet de oynanabiliyor.
Daha önceki oyun incelemelerinde "TLOU1 8 GB RAM ile oynanamaz.","TLOU1 sadece menüdeyken bile 15GB RAM yiyor, 8 GB ile açması biraz iyimser olur." tarzı yorumlamalar gördüm. Buna rağmen bir TLOU hayranı olarak Epic Games'ten The Last of Us 1'i satın aldım ve açtım.
1 - Herhangi bir "gölgelendiriciler yükleniyor" hatası ile karşılaşmadım.
2 - Elbette ki oyunda donmalar, ani FPS kayıpları, takılmalar, FPS düşüşleri vesiare oldu, lakin oynamamı aşırı engellemedi ve her dakika başında olmadı.
3 - Ayarları "orta" derece de tuttum ve yaklaşık 50-60 FPS civarı oyunu oynadım, tabii ki de üstte de dediğim gibi düşmeler yerli yersiz arada sırada oldu.
4 - Sistem özelliklerim aşağıda ki gibidir;
GTX 1660 6 GB ekran kartı.
8 GB RAM.
MSI B450M-A Pro Max anakart.
AMD Ryzen 5 4500 işlemci.
5 - Oyunda video kaydı almama rağmen çok bir FPS kaybı yaşamıyorum.
6 - Oyunu yaklaşık 8-10 boyunca oynadım ve sadece "1" defa çöktü.
Yani kısacası TLOU1 (PC versiyonu) şu anda bu sistemle oynanabiliyor hocam, buraya okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Forum hakkında çok bir bilgim yok onun için bana kalp atın falan diyemiyorum, belki de böyle bir olay bile yoktur
eğer böyle teşekkür etmek falan varsa yaparsanız teşekkür ederim. Allah'a emanet olun ve baybay...
Daha önceki oyun incelemelerinde "TLOU1 8 GB RAM ile oynanamaz.","TLOU1 sadece menüdeyken bile 15GB RAM yiyor, 8 GB ile açması biraz iyimser olur." tarzı yorumlamalar gördüm. Buna rağmen bir TLOU hayranı olarak Epic Games'ten The Last of Us 1'i satın aldım ve açtım.
1 - Herhangi bir "gölgelendiriciler yükleniyor" hatası ile karşılaşmadım.
2 - Elbette ki oyunda donmalar, ani FPS kayıpları, takılmalar, FPS düşüşleri vesiare oldu, lakin oynamamı aşırı engellemedi ve her dakika başında olmadı.
3 - Ayarları "orta" derece de tuttum ve yaklaşık 50-60 FPS civarı oyunu oynadım, tabii ki de üstte de dediğim gibi düşmeler yerli yersiz arada sırada oldu.
4 - Sistem özelliklerim aşağıda ki gibidir;
GTX 1660 6 GB ekran kartı.
8 GB RAM.
MSI B450M-A Pro Max anakart.
AMD Ryzen 5 4500 işlemci.
5 - Oyunda video kaydı almama rağmen çok bir FPS kaybı yaşamıyorum.
6 - Oyunu yaklaşık 8-10 boyunca oynadım ve sadece "1" defa çöktü.
Yani kısacası TLOU1 (PC versiyonu) şu anda bu sistemle oynanabiliyor hocam, buraya okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Forum hakkında çok bir bilgim yok onun için bana kalp atın falan diyemiyorum, belki de böyle bir olay bile yoktur
Son düzenleyen: Moderatör: