emirhanncelebi Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #1 Merhaba PS5 ile oynarsam zorlanır mıyım? Galiba PS'de su an oyun var ama PC'de yok bildiğim kadarıyla 1. oyunu PC'den oynamıştım PS'den hiç oynamadım.
Merhaba PS5 ile oynarsam zorlanır mıyım? Galiba PS'de su an oyun var ama PC'de yok bildiğim kadarıyla 1. oyunu PC'den oynamıştım PS'den hiç oynamadım.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 27 Eylül 2024 #2 emirhanncelebi dedi: Merhaba PS5 ile oynarsam zorlanır mıyım? Galiba PS'de su an oyun var ama PC'de yok bildiğim kadarıyla 1. oyunu PC'den oynamıştım PS'den hiç oynamadım. Genişletmek için tıkla... Yakında PC'ye gelecek.
emirhanncelebi dedi: Merhaba PS5 ile oynarsam zorlanır mıyım? Galiba PS'de su an oyun var ama PC'de yok bildiğim kadarıyla 1. oyunu PC'den oynamıştım PS'den hiç oynamadım. Genişletmek için tıkla... Yakında PC'ye gelecek.
emirhanncelebi Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #3 xblast16 dedi: Yakında PC'ye gelecek. Genişletmek için tıkla... Ne zaman hocam belli mi? xblast16 dedi: Yakında PC'ye gelecek. Genişletmek için tıkla... Dizisi cıkmadan oynamak isityorum hangisi mantıklı sizce.
xblast16 dedi: Yakında PC'ye gelecek. Genişletmek için tıkla... Ne zaman hocam belli mi? xblast16 dedi: Yakında PC'ye gelecek. Genişletmek için tıkla... Dizisi cıkmadan oynamak isityorum hangisi mantıklı sizce.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 27 Eylül 2024 #4 emirhanncelebi dedi: Ne zaman hocam belli mi? Dizisi cıkmadan oynamak isityorum hangisi mantıklı sizce. Genişletmek için tıkla... Dizi çıktığı zaman, oyunu da gelecek diye biliyorum. Ben de bekliyorum. RX 6800 XT Nitro+ 16 GB ekran kartı ile bekliyorum.
emirhanncelebi dedi: Ne zaman hocam belli mi? Dizisi cıkmadan oynamak isityorum hangisi mantıklı sizce. Genişletmek için tıkla... Dizi çıktığı zaman, oyunu da gelecek diye biliyorum. Ben de bekliyorum. RX 6800 XT Nitro+ 16 GB ekran kartı ile bekliyorum.
emirhanncelebi Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #5 xblast16 dedi: Dizi çıktığı zaman, oyunu da gelecek diye biliyorum. Ben de bekliyorum. RX 6800 XT Nitro+ 16 GB ekran kartı ile bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Benim de ASUS TUF 1660 Super OC. 6 GB kaldırır mı sizce. İlk oyunu oynarken 79 80 derece ısınıyordu.
xblast16 dedi: Dizi çıktığı zaman, oyunu da gelecek diye biliyorum. Ben de bekliyorum. RX 6800 XT Nitro+ 16 GB ekran kartı ile bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Benim de ASUS TUF 1660 Super OC. 6 GB kaldırır mı sizce. İlk oyunu oynarken 79 80 derece ısınıyordu.
ahmet hamza uzunoğlu Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #6 Pc ye diziyle beraber çıkacak diyorlar.PS niz varsa oynayın geçin.Ben 16 saatte bitirmiştim.
auditoree Kilopat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 600 Çözümler 2 27 Eylül 2024 #7 emirhanncelebi dedi: Merhaba PS5 ile oynarsam zorlanır mıyım? Galiba PS'de su an oyun var ama PC'de yok bildiğim kadarıyla 1. oyunu PC'den oynamıştım PS'den hiç oynamadım. Genişletmek için tıkla... Zorlanmaktan kastın ne?
emirhanncelebi dedi: Merhaba PS5 ile oynarsam zorlanır mıyım? Galiba PS'de su an oyun var ama PC'de yok bildiğim kadarıyla 1. oyunu PC'den oynamıştım PS'den hiç oynamadım. Genişletmek için tıkla... Zorlanmaktan kastın ne?
Mranon Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 498 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #8 oynayın ama mekanikleri den zevk almaya bakın . çünkü başka da bir esprisi yok bu ***min oyununun ilk oyunu daha güzel
oynayın ama mekanikleri den zevk almaya bakın . çünkü başka da bir esprisi yok bu ***min oyununun ilk oyunu daha güzel
theorder21 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 477 Çözümler 3 27 Eylül 2024 #9 Gamepadi diyorsan yok zorlanmazsin, aim assist acarsan klavye mouse'dan bile daha rahat olur.
ahmet hamza uzunoğlu Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #10 Mranon dedi: oynayın ama mekanikleri den zevk almaya bakın . çünkü başka da bir esprisi yok bu ***min oyununun ilk oyunu daha güzel Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bu oyunda ilk oyundaki gibi yaralı bir baba ve kız dramı bulunmuyor. Hikayesi saçmalıktan ibaret.
Mranon dedi: oynayın ama mekanikleri den zevk almaya bakın . çünkü başka da bir esprisi yok bu ***min oyununun ilk oyunu daha güzel Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bu oyunda ilk oyundaki gibi yaralı bir baba ve kız dramı bulunmuyor. Hikayesi saçmalıktan ibaret.