The Last of Us Ellie ve Joel nasıl tanıştı?

• Konuyu başlatan Joell
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.899
Anladığım doğru mu?
Joel ve Tess kaçak üretim yapıyor. Bu ürettiklerini Ateş Böcekleri adlı gruba götürecekler. Ancak yanlarında Ellie denen bir kızda var. Bu kız 3 hafta önce ısırılmış ve bağışıklığı var. Ateş böcekleri adlı grup kargo yanında bu kızı da istiyor.
Tess ölüyor ve mecburen joel Ellie'ye sahip çıkması için hastaneye yola koyuluyor
Olay bu mu?
Robert adlı adamın o silahları Joel ve Tess'e vermesi gerekiyordu. Bunun yerine Marlene'e sattı. Joel ve Tess silahları geri istediler. Marlene de onlardan Ellie'yi kargo olarak götürmelerini istedi. İstemelerinin sebebi bağışıklığının olması.

Robert adlı adamın o silahları Joel ve Tess'e vermesi gerekiyordu. Bunun yerine Marlene'e sattı. Joel ve Tess silahları geri istediler. Marlene de onlardan Ellie'yi kargo olarak götürmelerini istedi. İstemelerinin sebebi bağışıklığının olması.
Yani şu mu olay?
Robert denen adam ürettiği silahlar Joel ve Tess ikilisine verecekti ancak bunu Marlene'ye sattı. Ancak joel ve tess silahları geri istediğinde marlene bağışıklığı olduğu için Ellie'yi istedi karşılığında. Sonrasında Joel ellie ve tess yola çıktılar ancak yolda
Tess öldü ve Ellie'yi götürmesi için Joel'a emanet etti
Sonrasında zamanla Joel ve Ellie birbirlerine ısındılar ve Joel Ellie'yi vermek istemedi.

Yani şu mu olay?
Robert denen adam ürettiği silahlar Joel ve Tess ikilisine verecekti ancak bunu Marlene'ye sattı. Ancak joel ve tess silahları geri istediğinde marlene bağışıklığı olduğu için Ellie'yi istedi karşılığında. Sonrasında Joel ellie ve tess yola çıktılar ancak yolda
Tess öldü ve Ellie'yi götürmesi için Joel'a emanet etti
Sonrasında zamanla Joel ve Ellie birbirlerine ısındılar ve Joel Ellie'yi vermek istemedi.
Silahları Marlene'e sattığı kısım doğru. Marlene bir paketi ateş böceklerine ulaştırmaları karşılığında silahları geri verecekti, o pakette Ellie'ydi.

Silahları Marlene'e sattığı kısım doğru. Marlene bir paketi ateş böceklerine ulaştırmaları karşılığında silahları geri verecekti, o pakette Ellie'ydi.
Ya dostum sizleri yoruyorum ancak o zaman şu anladığım doğru mu? :D

Robert denen adam ürettiği silahları Joel ve Tess ikilisine verecekti ancak bunu Marlene'ye sattı.
Marlene'de Ellie'yi ateş böceklerine vermeleri karşılığında Joel ve Tess ikilisine silahları geri verecekti. Bunun üzerine Joel ve Tess Ellie'yi götürmek üzere yola çıktılar ve yolda
Tess öldü ve Ellie Joel'a emanet edildi ve birbirlerine ısındılar.
Sonrasında ise hikayemiz gelişti. Joel Ellie'yi vermemeye karar verdi.

Robert denen adam ürettiği silahları Joel ve Tess ikilisine verecekti ancak bunu Marlene'ye sattı.
Marlene'de Ellie'yi ateş böceklerine vermeleri karşılığında Joel ve Tess ikilisine silahları geri verecekti. Bunun üzerine Joel ve Tess Ellie'yi götürmek üzere yola çıktılar ve yolda
Tess öldü ve Ellie Joel'a emanet edildi.
Sonrasında ise hikayemiz gelişti.
Evet, bu şekilde.

Tess öldü ve Ellie Joel'a emanet edildi.
Sonrasında ise hikayemiz gelişti.
Aynen böyle.

Peki bu Ellie denen kız oyunun başında Joel ve Tess ikilisi ile nerede karşılaşıyorlar?
İlk karşılaştıkları sahne burası;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı