Grafik ayarlarinda bu efekte dair siddetini ayarlayabildigimiz bir ayar var onu kapatacaksin.
Unuttum simdi, bak bulursun. Bari olur siddetini ayarlayabilecegin.
Keskinleştirme açık gibi duruyor hafif. Keskinleştirme ayarı oyun içi varsa kontrol et. Ekran kartı ayarlarından da oyunlar için keskinleştirme varsa kısarak deneyebilirsin. Başka bir şeyden de kaynaklı olabilir ama aklıma bu geldi.The Last of Us Part 1 PC'ye kurdum, oynuyorum fakat grafikleri fullesem bile görüntü pürüzlü. Oyunu PS5'ten oynayan insanlarda böyle olmadığını görüyorum. DLAA da açtım ama çözümü olmadı.
Eki Görüntüle 2566608
Keskinleştirme açık gibi duruyor hafif. Keskinleştirme ayarı oyun içi varsa kontrol et. Ekran kartı ayarlarından da oyunlar için keskinleştirme varsa kısarak deneyebilirsin. Başka bir şeyden de kaynaklı olabilir ama aklıma bu geldi.
Yok keskinlestirme 0 da. Ekran karti ayarlarinda da bir sıkıntı yok. Bir çözemedim.
Render Scale'i arttırsanız, büyük ihtimal sorununuz çözülecektir.Etkisi oldu teşekkürler ama hala tam olarak çözülmedi.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.