The Last of Us Part 1 alınır mı?

BayBuyukBasket

Femtopat
Daha fazla  
Hemen konuya geçeyim. TLOU1 Epic'te indirim dönemi 450 TL falan oluyor, paraya erişimim biraz zor o yüzden soruyorum: Sizce değer mi? Oyunun oynama süresi uzun mu, paramın değerini alır mıyım? RDR, Uncharted gibi hikayeli oyunları zaten seviyorum, topu seveceğimi de biliyorum ama böyle bir parayı vermeden önce emin olmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parasına değer hocam. Ancak maddi olarak fazlaca rahatlığınız yoksa bazı oyunları hesap alarak oynamanızı öneririm. Hem cebinizden daha az para çıkmış olur hem de daha güvenli olur.

Bu paraya değer tabii ki, film kalitesinde hikayeye sahip, üstüne Part 2'yi de oynayın.

Part 2 hikaye açısından pek sevilmez ama bu öznel bir şey, objektif bakarsak hikaye anlatımında bir başyapıttır.

Sorunuza gelince, offline oyunlara para vermenize gerek yok, steam hesabı alabilirsiniz. Önüme ilk çıkan rastgele bir ilan, steam'i çevrımdışı yaparsanız sıkıntısız oynayabilirsiniz. İyi oyunlar.

Hocam eğer hikayesi hakkında spoiler falan bilmiyorsanız tadından yenmez. Koleksiyon veya benim olsun takıntısı yoksa arkadaşların dediği gibi hesap almak çok daha rahat olur. Kendiniz alırsanız 450 değer diye düşünüyorum şahsen.

Hocam eğer hikayesi hakkında spoiler falan bilmiyorsanız tadından yenmez. Koleksiyon veya benim olsun takıntısı yoksa arkadaşların dediği gibi hesap almak çok daha rahat olur. Kendiniz alırsanız 450 değer diye düşünüyorum şahsen.
O koleksiyon takıntısı bende vardı ama onu Backloggd ile çözdüm. Bitirdiğim oyunları oraya kaydetmeden tam anlamıyla bitirmiş gibi hissedemiyorum. Takıntısı olanlara tavsiyemdir.

O koleksiyon takıntısı bende vardı ama onu Backloggd ile çözdüm. Bitirdiğim oyunları oraya kaydetmeden tam anlamıyla bitirmiş gibi hissedemiyorum. Takıntısı olanlara tavsiyemdir.
Bu sahiplik arzusuna hiç bir zaman anlam veremedim, fiziksel konsol oyunu olsa anlarım, benim de oyunlarım ve eski filmlerim var, fakat dijital oyunlarlar alan kişinin olmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı