E emre4531 Picopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #1 Karakter kosarken falan arkasında gölge gibi bir şey oluyor. Fotoğrafta ne akdar gözüküyor bilmiyorum ama fark ediliyor.
Karakter kosarken falan arkasında gölge gibi bir şey oluyor. Fotoğrafta ne akdar gözüküyor bilmiyorum ama fark ediliyor.
Yayhelios Zeptopat Katılım 19 Eylül 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #2 emre4531 dedi: Karakter kosarken falan arkasında gölge gibi bir şey oluyor. Fotoğrafta ne akdar gözüküyor bilmiyorum ama fark ediliyor. Eki Görüntüle 2576421 Genişletmek için tıkla... Motion Blur gibi duruyor. Son düzenleme: 19 Eylül 2025
emre4531 dedi: Karakter kosarken falan arkasında gölge gibi bir şey oluyor. Fotoğrafta ne akdar gözüküyor bilmiyorum ama fark ediliyor. Eki Görüntüle 2576421 Genişletmek için tıkla... Motion Blur gibi duruyor.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.975 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #3 Ghosting oluyor olabilir. Fotoğraftan bir şey göremedim, video atma şansınız varsa bakabiliriz.
E emre4531 Picopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #4 Hxrea dedi: Ghosting oluyor olabilir. Fotoğraftan bir şey göremedim, video atmanız varsa bakabiliriz. Genişletmek için tıkla... Yayhelios dedi: Motion blur gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Motion bluru kapattım şimdi de böyle oluyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-09-19 215235.png 561,2 KB · Görüntüleme: 16
Hxrea dedi: Ghosting oluyor olabilir. Fotoğraftan bir şey göremedim, video atmanız varsa bakabiliriz. Genişletmek için tıkla... Yayhelios dedi: Motion blur gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Motion bluru kapattım şimdi de böyle oluyor.
Yayhelios Zeptopat Katılım 19 Eylül 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #5 emre4531 dedi: Motion bluru kapattım şimdi de böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Buna ghosting deniyor. Şu videoya bir göz atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
emre4531 dedi: Motion bluru kapattım şimdi de böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Buna ghosting deniyor. Şu videoya bir göz atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E emre4531 Picopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #6 Yayhelios dedi: Buna ghosting deniyor. Şu videoya bir göz atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sadece bu oyunda yasıyorum bu olayı nasıl çözeceğim?
Yayhelios dedi: Buna ghosting deniyor. Şu videoya bir göz atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sadece bu oyunda yasıyorum bu olayı nasıl çözeceğim?
Yayhelios Zeptopat Katılım 19 Eylül 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #7 emre4531 dedi: Sadece bu oyunda yasıyorum bu olayı nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... HDR kapalı mı?
emre4531 dedi: Sadece bu oyunda yasıyorum bu olayı nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... HDR kapalı mı?