- Katılım
- 28 Nisan 2020
- Mesajlar
- 32.931
- Makaleler
- 35
- Çözümler
- 107
Oyunda genel bir problem var fakat belli bir kesim droplar ile yetinirken belli bir kesim hiç oynayamıyor. Sırf Steam forumları bile durumu belli ediyor. 2 tane 4090 ile sıkıntısız oynadığını söyleyen konu varken 1 tane de 4090 ile oyunu oynayamadığını söyleyen birinin konusu var. 3080 ile shader yüklemesini beklerken bilgisayarı kapanan biri var. Shader yüklemesi esnasında işlemci %100 oluyor ve aşırı ısınıyor muhtemelen o adamın bilgisayarı bu yüzden kapandı. Yine de bir oyunun %100 işlemci kullanıp sıcaklığı yükseltmesi bence kabul edilebilir değil.
Birinci elden test etmediğim kesin konuşmayayım yine de. Malum benim Cyberpunk 2077 performansını biliyorsun şu işlemciyle bile aktırıyorum. TLOU'nun hataları daha çok göze çarpıyor bana göre, rastgele kapanmalar, açılmamalar normal değil ama genel oyun içi performans bu biraz göreceli işte.
Hogwarts Legacy gibi yine bir Steam overlay durumu mu var 1-2 patch gelsin anlarız. VRAM ve RAM kullanımı yüksek özellikle işlemci kullanımı çok saçma geldi. 6/12 ile %100'ü nasıl becerdiler hayret. Kırılsın da 3300X'e kırbacı vurup akarım bakalım ne olacak.