The Last of Us part 2 ne zaman PC'ye gelecek?

İddia etmiyor zaten. Herhangi bir sosyal medya hesabında veya YouTube'da TLOU part 2 yazsan çıkar zaten. 15 saniyede öğrenirsin. Bir daha kaynak mı atmakla uğraşsın. Tembel olmayın bu kadar.
Tembellik ile alakası yok. Birisi buraya herhangi bir şey yazdığında doğal olarak kaynak istiyorsun belki adam uyduruyor nereden bileceğiz? Her söylenen şeyi youtube'da aratacağız diye bir şey de yok.

Tembellik ile alakası yok. Birisi buraya herhangi bir şey yazdığında doğal olarak kaynak istiyorsun belki adam uyduruyor nereden bileceğiz? Her söylenen şeyi YouTube'da aratacağız diye bir şey de yok.

Kaynaklık bir durum yok. Forumlarda konusu açılmış. YouTube, Google, Instagram, Twitter vb kaynaklarda da paylaşılmış. Steam sayfası bile açılmış. PlayStation resmi olarak paylaşmış. Bilindik kanallar bile bununla alakalı içerik yaptı. Hiç internet kullanmasan tamam diyeceğim. Duymayan kalmadı oyunu zaten. En ufak şeye de kaynak atmaya lüzum yok.

Kaynaklık bir durum yok. Forumlarda konusu açılmış. YouTube, Google, Instagram, Twitter vb kaynaklarda da paylaşılmış. Steam sayfası bile açılmış. PlayStation resmi olarak paylaşmış. Bilindik kanallar bile bununla alakalı içerik yaptı. Hiç internet kullanmasan tamam diyeceğim. Duymayan kalmadı oyunu zaten. En ufak şeye de kaynak atmaya lüzum yok.
Daha 1 gün önce paylaşılmış. ''İnternet kullanmasan'' diyorsun. Ben sık olarak bu tarz haberleri takip etmiyorum karşılaştığımda görüyorum o kadar. Uzun süre önce paylaşılmış olsa hak veririm de daha 1 gün önce paylaşılmış duyanda vardır duymayan da vardır benim gibi. Başka konularda birileri bir şey söyleyince kaynak istemesini biliyorsunuz da ben burada resmi kaynak isteyince neden boş ağız yoruyorsunuz? Kaynak at geç burada uzun uzun yazmanın anlamı yok. Bazıları uyduruyor ben de doğrulatmak adına kaynak istedim bu.

@Heahsy,
Anlamadığınız şey sizin, bunu kendiniz doğrulamanız o kadar da zor bir şey değil. Arkadaşın mesajını bekleyeceğinize en fazla 20 saniye içinde kendiniz doğrulayabilirsiniz zaten. Spesifik konular hakkında kaynak istemek tabii ki hakkınız ancak bu yani öyle sanki çok derin bir konuymuş gibi başkasından kaynak istemeye ne gerek var :D?

Direkt PlayStation'ın resmi YouTube kanalında yayınlanan Trailer videosunu da atayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beni yanlış anladıysan kusuruma bakmayasın, doğal olarak kaynak istedim yoksa kimseye bir şey dediğim yok.
Diğer arkadaşlarda kapanan konuyu gidip gelip açıyorlar da pek umursamıyorum.
Hocam, Steam'de bile resmi geliştirici tarafından oyunun sayfası açılmışken kaynak vermenin bir önemi olmadığını düşündüm.

Yeni konular

Geri
Yukarı