The Last of Us part 2 PS5 de mevcut mu?

NiqhtMegatron

Hectopat
Arkadaşlar PlayStation 5 Digital Edition almayı düşünüyorum. Hala the last Last of Us part 2'yi oynamadım. Acaba PlayStation 5 için mağazada mevcut mudur? Şu anda ps Store da arama yapığımda PS4 için olanı görünüyor PS4'den girdiğimden dolayı. Yani part 2'yi ps 5 de oynayabilir miyim? O konsol için de sürümü mevcut mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bildiğim kadarıyla evet.

Evet mevcut dostum oyunların PS5'e uyumlu olup olmadığına oyunun PSN sayfasına bakabilirsin bu arada. Herhangi bir oyunun PSN sayfasına gir aşağıya in "Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir." bu yazıyı gördüğün oyunlar PS5 ile uyumludur.

• DWVR
  • Afro Samurai 2: Revenge of Kuma – Volume One
  • TT Isle of Man – Ride on the Edge 2
  • Just Deal With It!
  • Shadow Complex Remastered
  • Robinson: The Journey
  • We Sing
  • Hitman Go: Definitive Edition
  • Shadwen
  • Joe’s Diner
Yukardaki 10 oyun dışında tüm PS4 oyunları PS5 ile uyumlu.

Peki ben kutulu olarak değil de PlayStation Store üzerinden satın alsam last of part 2'yi. PS5'e geçtiğim zaman oynayabiliyor muyum? Yoksa farklı farklı mı satılıyorlar.

İster kutulu al, ister dijital fark etmez. Tüm PS4 oyunları PS5'de de oynanabilir. Bunu kendileri de açıkladı. Fakat 4K güncellemesi alacak oyunlar. Tek eksik bu. Bazı oyunlar almışken, bazı oyunlar daha almadı. Yavaş yavaş gelecek güncellemeler.

Teşekkürler hocam, benim için PS 5 in çok ekstra özelliklerine adapte edilmesinden ziyade oynanabilir olup olmaması. Şuanda üzerinde PS4 yazan kutulu oyunlarımın cd sini taktığım zaman PS 5 deokuyor mu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…