The Last of Us PC Çıkış Tarihi Ertelendi

tebessumbey

Yoctopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i3 12100F 3.3GHz İşlemci, Asus Prime H610M-K 3200MHz DDR4 Anakart, ASUS Phoenix GeForce RTX 3050 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı, GoodRam 2x8 16 GB 3200 Mhz DDR4 Ram, 480 gb ssd, Thermaltake Versa T25 ARGB TG 650W Kasa.
İlk 1-2 ay kesinlikle almam. Artık neredeyse bütün oyunlar sorunlu çıkıyor ve düzelmesi, rayına oturması birkaç ay sürüyor.

PARASIZ ERKEK

Zettapat
Makaleler
51
Yer
KKTC
Daha fazla  
Ortaya sağlam oyun çıkardıkları sürece bence sorun yok. Hayal kırıklığı olmasından ziyade ertelensin, ortaya adamakıllı oyun çıkarsınlar. Oyuncuların da dert edeceğini sanmıyorum, hayal kırıklığı yaşamaktan bence daha iyidir. Geç olsun, güç olmasın diyelim :D

Berat Çıtır

Decapat
Ertelenmesi satın alacaklar için de iyi olabilir diye düşünüyorum zam yemesi büyük bir ihtimal olduğu için. Ayrıyeten sıkıntılı çıkacağına geç çıksın en azından kötü bir intiba bırakmaz.

BaBaYagaaa

Centipat
Daha fazla  
Ben DLSS'in tüm oyunlarda grafik bozduğunu gördüm eşyaların köşelerinde pikselleşme gibi. FSR'de bu olmuyor fakat görüntü çamur gibi oluyor onda da. 4-5 FPS için DLSS açılmaz diyeceğim fakat Uncharted'da 20FPS'e yakın artış olmuştu bende.

Reis DLSS çamurdan farksız, aynı FPS'i verip görüntüyü bozmayan FSR umarım bize bir kıyak yapip FSR 3.0'ı bütün kartlara çıkarırlar.

Yeni konular

Yukarı