The Last of Us Serisi fazla abartılmıyor mu?

Daha fazla  
Oyunu 3 ay once 1. oyununu 5 saat falan oynadım. İnanılmaz ama inanılmaz sıkıcıydı. Oraya gıt buraya gıt hep boyle devam edıyordu. Ya ben acık dunya alıskın oldugum ıcınde olabılır ama hıkayesıde berbattı. Sızce nasıl oyun abarttıkları kadar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu 3 ay once 1. oyununu 5 saat falan oynadım. İnanılmaz ama inanılmaz sıkıcıydı. Oraya gıt buraya gıt hep boyle devam edıyordu. Ya ben acık dunya alıskın oldugum ıcınde olabılır ama hıkayesıde berbattı. Sızce nasıl oyun abarttıkları kadar var mı?

Herkesin zevki bir değil. Sence kötüdür bence iyidir. Yavaş oyunlar seni bunaltıyor anlaşılan. Fakat niye böyle bir konu açtın anlamadım. Herkesin fikri kendine.

Bunlar tamamen göreceli fazla abartılmıyor mu demek de saçma olur kime göre nere göre mesela benim için en iyi oyunlardandır part 1 oyunun türü sana gelmiyordur ben bayılırım ben nefret ederim başkası çok sever yani tamamen kişisel şeyler bunlar.

Bazı şeyler kişisel değildir. Oyunun hikayesini beğenmeyebilirsiniz bu kişisel olur, karakterleri beğenmeyebilirsiniz bu da kişisel olur. Ama misal olarak bir oyuna inceleme yapılırken temel şeyleri ele alınır, örneğin grafik kalitesi, oynanış mekanikleri, yapay zekası vesaire. Bunlar bir oyunda genel olarak iyiyse kişisellikten çıkar, çünkü teknik şeylerdir. Bu yüzdendir ki bir oyunu almadan önce gözatmamız okumamız izlememiz için bir çok oyun incelemesi yapan profesyonel insanlar var. Ek olarak açık dünyaya alışık bir insanın Linear yapıda olan bir oyundan sıkılması çok tuhaf geldi bana, oraya git buraya git getir götür yap gibi görevlerle dolu açık dünya oyunları insanı daha çok sıkıyorken. Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz fakat Last of us serisi abartılmayı en hakeden oyunlardan biridir. Hakettiği yerdedir.

Son düzenleme:
Açık konuşacağım. Hikayesi evet beni de çok içine çekmiyor. Ama teknik tarafa baktığımızda cidden abartılmayı hak eden bir oyun. Grafik kalitesi, oynanış ve mekanikler cidden baya iyi seviye de.

Açık konuşacağım. Hikayesi evet beni de çok içine çekmiyor. Ama teknik tarafa baktığımızda cidden abartılmayı hak eden bir oyun. Grafik kalitesi, oynanış ve mekanikler cidden bayağı iyi seviye de.

Aynen oyle. Hıkayeyı begenmedım ama zombılerın yapay zekası oynanısı falan bayağı ıyı.

Geri
Yukarı