The Last of Us serisi nasıl bir seridir?

Sıkılmanızın belirli bir sebebi var mı? Mesela çok sinematik vardı gibi oyunu insanların bir kısmı çok sevsede bazıları da hiç sevmiyor o sevmeyen kısmı anlamaya çalışıyorum bende.

Büyük ihtimal zombi virüs temalı oyunlardan bu sıra fazla oynadığım için sıkıldım. Yine de çok iyi oyundur eleştri yapmam yanlış olur.

Objektif olarak 2. oyun pek güzel değil. Garip bir LGBT ısrarı var ve klasik olacak ama Joel hiç yere öldü ve Ellie'nin final hali çok berbat. İlk oyunu tercih ederim bir tercih gerekirse. 3. soryuya cevabım yok.
Kesinlikle katiliyorum.

Büyük ihtimal zombi virüs temalı oyunlardan bu sıra fazla oynadığım için sıkıldım. Yine de çok iyi oyundur eleştri yapmam yanlış olur.
Anladım hocam bende şuanda TLOU2 PCyi tekrar bitirıyorum bitirince Resident Evil Biohazard ardından Village oynayacağım onlarda epey kaliteli duruyor.

Hocam moderatör bey başlığı değiştirmiş yazdığım yazıyı okursanız sevinirim.
Açıkçası kişisel bir yorum olacak ama RDR 2 ve Uncharted oynadıktan sonra niyeyse böyle hikayeli oyunlar bana zevk vermemeye başladı. Tamamen kişisel tabii ki bu.

Açıkçası kişisel bir yorum olacak ama RDR 2 ve Uncharted oynadıktan sonra niyeyse böyle hikayeli oyunlar bana zevk vermemeye başladı. Tamamen kişisel tabii ki bu.
Anladım zevk meselesi dediğiniz gibi cevabınız için teşekkürler.

Bana göre dünyanın en iyi yapımı. 2. oyundaki oynanış mekanikleri akıcı ve derinlikli, özellikle çatışma/dövüş hissiyatı mükemmel derecede gerçekçi. Grafiksel anlamda zaten çıtayı başka bir seviyeye taşıyor; karakter modellemeleri, yüz animasyonları ve mimikler adeta film izliyormuşsun hissi veriyor. Ellie, Joel, Abby gibi karakterler hem yazım hem de seslendirme (dublaj) performanslarıyla insanın içine işliyor. Hikâye anlatımı sinema kalitesinde, duygusal anlar o kadar iyi işlenmiş ki sahneler hafızana kazınıyor. Yine de The Last of Us 1’in yeri bende her zaman bambaşka, o atmosferi asla unutamıyorum.

Katılıyorum bencede çok kaliteli bir oyun.

Şuan oynuyorum 2-3 saat oldu çok sıkıcı geliyor. Çok ağır bir ilerleyişi var karakterin. Bir de Naughty Dog çok bulmaca koyuyor kitlesi seviyor büyük ihtimalle ben tahammül edemiyorum galiba.

Şuan oynuyorum 2-3 saat oldu çok sıkıcı geliyor. Çok ağır bir ilerleyişi var karakterin. Bir de Naughty Dog çok bulmaca koyuyor kitlesi seviyor büyük ihtimalle ben tahammül edemiyorum galiba.
Hocam bence evet 2 oyununda başları çok sıkıcı ama ortalara doğru daha eğlenceli hale geliyor ve size etraftaki notları toplayıp okumanı tavsiye ederim çok güzel yan hikayeler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…