200 saatimi gömdüm, bir 400 saat daha gömerim muhtemelen. Oyunun ana odağı hayatta kalma modu, hikaye modu biraz tadımlık. 2. bölüm benim hikaye moduna en sevdiğim bölüm, aksiyon ve gerilim biraz daha fazla olduğu için seni tatmin ediyor. 1. bölüm biraz amelelik ile dolu olduğu için ilk oynayanları sıkabilir.
Bu yoruma gerçekten güldüm. Hinterland defalarca anket açtı ve oyuncuların görüşünü aldı. Ekstra içerikleri nasıl istersiniz diye sorduklarında %80 civarında DLC olarak çıkarın parasını ödeyelim dedi binlerce oyuncu. Fiyat olarak 190TL 1 yıl boyunca sürekli güncellenecek bir DLC için gayet makul. Dolar kurunun sorumlusunu hepimiz biliyoruz. Oyunun yapımcısı Raphael ile bizzat konuşmuşluğum var, kendisi çok cana yakın ve sempatik bir insan. Fiyat konusunda da defalarca üzgün olduğunu belirtmişti zaten. Covid sebebiyle takvimin gerisinde kaldılar, son gelen DLC Covid öncesinde planlanmaya başlanmıştı ama araya Covid girince ertelemek zorunda kaldılar. 4. bölüm için sözleri olduğundan dolayı tepki toplamamak için Wintermute'e ağırlık verip DLC'yi ertelediler. Oyunun yıl başında zamlanacağını söyledi ama hala zam gelmedi, Türkiye'yi önemseyen böyle firmalar görünce ücretin bir önemi kalmıyor bence.