Sürprizbozan The Long Dark hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Evet, geçen yıl Epic Games'de ücretsiz verilmişti.

Zamlanacak diye aldık dursun dedim zort daha zamlanmadı dolandırılıdım.

Hocam siz yine iyi dayanmışsınız.
Oyunda yürürken içim geçiyordu benim.
Daha ilk birkaç saatte sabrım kalmadı direkt sildim oyunu.

Zamanında külüstür bilgisayarımda bile o pastel grafiklere ve hikayesine hayran kaldığım oyun.

Çok sevdiğim bir oyundur kendisi ama geliştiriciye hep kızarım. Oyunda gelişmesi, değişmesi, düzeltilmesi gereken onca şey varken hiçbir şey yapmıyorlar neredeyse. Grafikler ultra'da bile kesmiyor, haritanın her yeri iç içe geçmiş modellerle dolu, mantık hatası olan durumlar çok fazla. Kısaca oyunun kapasitesinin kullanılmadığı yönündeyim.

Oynamaktan çok PintiPanda’dan izlemekten daha çok keyif aldığım oyun.

Oyunun ana haritalarını oynuyorum. Yeni gelen DLC Tales from the Far Territory daha satın alıp oynamadım. Ana haritasında en kolay yerden başlayıp en zor haritaya kadar keşfede keşfede gidiyorum. Arada ayı hırpalıyor, Amerikan geyiği denk gelirse o da kafa atıyor gül gibi geçinip gidiyorum 296 saatim var. Arada canım sıkıldıkça girip oynuyorum. Hikayeleri pek oynamadım sadece son bölümünü oynadım diğerlerini izlemiştim.

Yorucu bir oyun ilk bölümde ne yapacağımı bir bilememiştim ve oynamamak üzere rafa geri kaldıdım

Başkasını oynarken izlemek keyifli fakat oynarken aynı keyfi alamadım, belki de kafamda düşünceler olduğundandır.

Hocam bu oyun pintipandan seyredilir kendin oynarsan bence sıkılırsın loot ve yürümekten başka bise yok ama çayını kahveni cipsini her neyse alıp aç pintipandayi bide kışın buz gibi havada on numara gidiyor long dark tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…