Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 1 Mart 2023 #11 walterpinkman dedi: Evet onu söylemeyi unuttum pardon. Genişletmek için tıkla... Kartta 34TL vardı, yarına kaldı mecburen.
walterpinkman dedi: Evet onu söylemeyi unuttum pardon. Genişletmek için tıkla... Kartta 34TL vardı, yarına kaldı mecburen.
walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 1 Mart 2023 #12 Shfly dedi: Kartta 34TL vardı, yarına kaldı mecburen. Genişletmek için tıkla... Kartımda 1 lira kaldı 2 TL daha olsaydı inan atardım sana.
Shfly dedi: Kartta 34TL vardı, yarına kaldı mecburen. Genişletmek için tıkla... Kartımda 1 lira kaldı 2 TL daha olsaydı inan atardım sana.
Fibula Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 595 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #13 JosephhYK dedi: Oyun harcadığımız zamana değecek bir oyun mu? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... Hiç değmiyor bence. Balon gibi geliyor. Yayıncıların birinden izle daha iyi, amelelik kısımlarını geçersin hızlıca. Amele simülatör çünkü oyun.
JosephhYK dedi: Oyun harcadığımız zamana değecek bir oyun mu? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... Hiç değmiyor bence. Balon gibi geliyor. Yayıncıların birinden izle daha iyi, amelelik kısımlarını geçersin hızlıca. Amele simülatör çünkü oyun.
borusan12 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 973 Çözümler 10 2 Mart 2023 #14 Yalnız Survival Edition'da sadece Survival modu var, hikaye modu yok. Normal sürüm hala düşük fiyattan satılıyor Steam'de, indirim bekleyin derim.
Yalnız Survival Edition'da sadece Survival modu var, hikaye modu yok. Normal sürüm hala düşük fiyattan satılıyor Steam'de, indirim bekleyin derim.
jhnnwman Megapat Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 528 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #15 İki hafta sonra indirimler başlıyor. Belki tekrar indirime girer ama fiyat ne olur orası artık yapımcıya kalmış.
İki hafta sonra indirimler başlıyor. Belki tekrar indirime girer ama fiyat ne olur orası artık yapımcıya kalmış.
bastila Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 723 Makaleler 1 Çözümler 7 2 Mart 2023 #16 Oyun güzel fakat amele işi biraz fazla bende oynarken sıkılmıştım o kısımlarda.
alicemoguz Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 2 Mart 2023 #17 bu oyuna resmi multiplayer özelliği gelse birden fazla arkadaşla oynasak daha keyif verir oyun. tek başına oynarken bir süre sonra sıkıyor oyun.
bu oyuna resmi multiplayer özelliği gelse birden fazla arkadaşla oynasak daha keyif verir oyun. tek başına oynarken bir süre sonra sıkıyor oyun.