The nightmare Steam sayfası

Calquter

Hectopat
Katılım
2 Ekim 2019
Mesajlar
355
Çözümler
2
Arkadaşlar daha önceden de burada demo olarak paylaşmıştım oyunumu. Bu benim ilk 3D oyunum.
Görmeyenler için oyunumdan bahsedeyim;

Oyun FPS bir korku oyunu. Oyunun oynanış süresi ortalama 40 - 45 dakika civarı. Oyunda birisinin kabusunu oynuyoruz ama oyun içinde bir hikaye yok sadece sözde hikaye. Düz bir korku oyunu. Oyundaki amaç bölümleri geçmek. Oyun her bölüm sonunda kaydoluyor bilginize. Oyun 5 bölümden oluşuyor.

Oyunu Unity ile yaptım. Aslında Steam'da yayınlama fikri yoktu kafamda ama nasıl yayınlandığını merak ediyordum ve adam gibi bir tutorial bulamadım. O yüzden tecrübe amaçlı Steam'da yayınlamaya karar verdim. Şu an mağazada çıkış tarihi var. Normalde hemen yayınlayacaktım fakat mağazası açıldıktan 2 hafta sonra oyunu yayınlayabiliyormuşuz. O yüzden biraz gecikti. Mağazada küçük bir trailer videosu var oradan merak edenleriniz bakabilir.

Son olarak oyun çıktığında 2,10 TL gibi bir fiyatı olacak daha düşük koyulmuyordu. Ben de minimum fiyattan koydum. Mağazasına girip oyunu istek listesine eklerseniz büyük destek vermiş olursunuz. Şimdiden teşekkürler.

Mağaza sayfası: The Nightmare on Steam

Not: Sayfada şu an Türkçe dil desteği görünmüyor. Oyun çıkarken oyunda Türkçe olacak merak etmeyin.
 
İstek listeme ekledim, bu tarz oyunlar beni geriyor ama sırf destek olmak için alacağım. Başarılarının devamını dilerim :) Umarım daha geniş çaplı bir oyun yapabilirsin.
 

Geri
Yukarı