The Outer Worlds 2 fiyatı 80 dolar olacak

Makaleler
2
Daha fazla  
İlk oyunu oynamadım, seveni var sevmeyeni var. Ama bu oyuna bu fiyat çok fazla bence. Xbox duyurmuştu zaten oyunlara 80 dolar fiyat getireceğini. 70 dolarlık bazı oyunlarda 80 dolara çıkarılacakmış. Oyun 29 Ekim'de çıkış yapacak.

Kaynak:

İsmini bile duymadığım bir oyun 80 dolar edecek kadar iyi mi ki?

İlk oyunu beni sarmadı açık dünyası koridor mantığında yapılmıştı genel olarak özgür hissetmiyordu görevler de ortalama diyebilirim ismini de pek duyuramadı şahsen bu fiyatı edeceğini sanmıyorum.

Geçmiş olsun. Artık her oyunu 80 dolar görürüz. Ben bu oyunun bekliyordum. İlk oyunu severek oynamıştım.

Xbox Game Pass'e gelecek diye biliyorum. Xbox, kullanıcıları bir yandan Game Pass'e çekebilmek için de bunu yapıyor olabilir.

Xbox Game Pass'e gelecek diye biliyorum. Xbox kullanıcıları bir yandan Game Pass'e çekebilmek için de bunu yapıyor olabilir.
Evet, ilk günden Game Pass'e geliyor. Haklısınız bu arada, Microsoft ve Xbox'ın son zamanlar abonelik sistemlerinden para kazanmayı hedeflediği çok belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…