İlk oyunu oynamadım, seveni var sevmeyeni var. Ama bu oyuna bu fiyat çok fazla bence. Xbox duyurmuştu zaten oyunlara 80 dolar fiyat getireceğini. 70 dolarlık bazı oyunlarda 80 dolara çıkarılacakmış.
kaynak:
Outer Worlds 2 Is Xbox's First $80 Video Game - Kotaku
Microsoft is joining Nintendo and selling its first $80 video game later this yearkotaku.com
İlk oyunu oynamadım, seveni var sevmeyeni var. Ama bu oyuna bu fiyat çok fazla bence. Xbox duyurmuştu zaten oyunlara 80 dolar fiyat getireceğini. 70 dolarlık bazı oyunlarda 80 dolara çıkarılacakmış. Oyun 29 Ekim'de çıkış yapacak.
kaynak:
Microsoft is joining Nintendo and selling its first $80 video game later this yearkotaku.com
Çok fazla ama ilk günden Game Pass'e gelecek. Oynamak isteyen oradan oynar geçer, 80 dolar kim verir ki bu oyuna.Şaka olmalı 80 dolar nedir?
Çok iyi de olsa bir oyuna 80 dolar çok fazla, ben vermezdim.İsmini bile duymadığım bir oyun 80 dolar edecek kadar iyi mi ki?
İlk oyunu oynamadım, seveni var sevmeyeni var. Ama bu oyuna bu fiyat çok fazla bence. Xbox duyurmuştu zaten oyunlara 80 dolar fiyat getireceğini. 70 dolarlık bazı oyunlarda 80 dolara çıkarılacakmış. Oyun 29 Ekim'de çıkış yapacak.
Kaynak:
Çok fazla ama ilk günden Game Pass'e gelecek. Oynamak isteyen oradan oynar geçer, 80 dolar kim verir ki bu oyuna.
Çok iyi de olsa bir oyuna 80 dolar çok fazla, ben vermezdim.
Çok fazla ama ilk günden Game Pass'e gelecek. Oynamak isteyen oradan oynar geçer, 80 dolar kim verir ki bu oyuna.
Çok iyi de olsa bir oyuna 80 dolar çok fazla, ben vermezdim.
kaynak:
Evet, ilk günden Game Pass'e geliyor. Haklısınız bu arada, Microsoft ve Xbox'ın son zamanlar abonelik sistemlerinden para kazanmayı hedeflediği çok belli.Xbox Game Pass'e gelecek diye biliyorum. Xbox kullanıcıları bir yandan Game Pass'e çekebilmek için de bunu yapıyor olabilir.