The Outlast Trials kaç TL olur?

dadashaktan

Centipat
Daha fazla  
Outlast Trials çıkmasına 1 ay gibi süre kaldı. Fiyatı kaç TL olur? Red barrels çok fazla bilindik, ünlü bir firma olmadığı için fiyatı az olacağını tahmin ediyorum 200-300 TL arası olur galiba siz ne diyorsunuz? Türkiye'ye özel bir fiyat getirirler mi? Ve bu Outlast 3 değil ek oyun diyebiliriz.

Outlast Trials çıkmasına 1 ay gibi süre kaldı. Fiyatı kaç TL olur? Red barrels çok fazla bilindik, ünlü bir firma olmadığı için fiyatı az olacağını tahmin ediyorum 200-300 TL arası olur galiba siz ne diyorsunuz? Türkiye'ye özel bir fiyat getirirler mi? Ve bu Outlast 3 değil ek oyun diyebiliriz.

Steam'de yeni çıkan her oyun minimum 600-400 arası fiyat ile çıkıyor tahminimce 300-400 arası olur.

Bu arada firmanın bilindik olup olmamasıyla alakası yok. Birçok pahalı oyunlara sahip adı bile duyulmamış firmalar var. Bu soruyu bana Outlast'a zam gelmeden önce sorsaydınız muhtemelen 200-300 arası olur derdim ancak yeni çıkardıkları bir oyunun önceki oyunlarla aynı fiyatta olması saçma olacağı için min 300 diyorum ben. 500'ü geçmez ancak tahminimce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı