ibocan64 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #1 The universim Türkçe yamanın en iyisi hangisi, bilgisi olan var mı?
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.936 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 28 Temmuz 2024 #2 Oyun zaten Türkçe ama kaliteli yama istiyorsan bu yamaya bak.
ibocan64 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #3 ensareis dedi: Oyun zaten Türkçe ama kaliteli yama istiyorsan bu yamaya bak. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde dillerde Türkçe yok ama.
ensareis dedi: Oyun zaten Türkçe ama kaliteli yama istiyorsan bu yamaya bak. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde dillerde Türkçe yok ama.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.936 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 28 Temmuz 2024 #4 ibocan64 dedi: Oyun içinde dillerde Türkçe yok ama. Genişletmek için tıkla... Steam yorumlarında ekli olduğu yazıyor diye öyle yazdım. Öyleyse yamayı kurabilirsin.
ibocan64 dedi: Oyun içinde dillerde Türkçe yok ama. Genişletmek için tıkla... Steam yorumlarında ekli olduğu yazıyor diye öyle yazdım. Öyleyse yamayı kurabilirsin.
ibocan64 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #5 ensareis dedi: Steam yorumlarında ekli olduğu yazıyor diye öyle yazdım. Öyleyse yamayı kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
ensareis dedi: Steam yorumlarında ekli olduğu yazıyor diye öyle yazdım. Öyleyse yamayı kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.