C Clemente Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 662 Çözümler 1 Yer Glunmar köyünden 21 Şubat 2021 #1 Ben The Walking Dead season 2'yi almak istiyorum ama 1. sezonda yaptığımız seçimlerin 2 de etkili olduğunu duyunca aklıma bir soru takıldı. 1. Sezonu oynamadan 2. sezonu oynayabilir miyim? Açılır mı?
Ben The Walking Dead season 2'yi almak istiyorum ama 1. sezonda yaptığımız seçimlerin 2 de etkili olduğunu duyunca aklıma bir soru takıldı. 1. Sezonu oynamadan 2. sezonu oynayabilir miyim? Açılır mı?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.845 Makaleler 13 Çözümler 705 21 Şubat 2021 #2 Oynanılır diye biliyorum. Seçimler bilgisayar tarafından rastgele belirlenebilir.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.033 Makaleler 1 Çözümler 27 21 Şubat 2021 #3 Oynanılır. Ama kesinlikle 1. yi oynamanızı öneririm.
C Clemente Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 662 Çözümler 1 Yer Glunmar köyünden 21 Şubat 2021 #4 jax teller fanboyu dedi: Oynanılır. Ama kesinlikle 1. yi oynamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... 1.'yi detaylıca oynamadım ama bir sürü videosunu izledim o yüzden 2. sezonu almak istiyorum 1 bana artık sıkıcı geliyor.
jax teller fanboyu dedi: Oynanılır. Ama kesinlikle 1. yi oynamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... 1.'yi detaylıca oynamadım ama bir sürü videosunu izledim o yüzden 2. sezonu almak istiyorum 1 bana artık sıkıcı geliyor.
B barzinos Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #5 Clemente dedi: 1.'yi detaylıca oynamadım ama bir sürü videosunu izledim o yüzden 2. sezonu almak istiyorum 1 bana artık sıkıcı geliyor. Genişletmek için tıkla... Benim sorum birazcık farklı olacak, season pass alırsam tüm bölümler açılır mı?
Clemente dedi: 1.'yi detaylıca oynamadım ama bir sürü videosunu izledim o yüzden 2. sezonu almak istiyorum 1 bana artık sıkıcı geliyor. Genişletmek için tıkla... Benim sorum birazcık farklı olacak, season pass alırsam tüm bölümler açılır mı?