S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 20 Ocak 2021 #31 Chloe Price dedi: Buraya yazarak, rehberi geliştirmek ve katkı sağlamak istiyorum hocam. Mutlaka yazacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam ban yiyeceksiniz referans göstermekten silin bence o kısmı.
Chloe Price dedi: Buraya yazarak, rehberi geliştirmek ve katkı sağlamak istiyorum hocam. Mutlaka yazacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam ban yiyeceksiniz referans göstermekten silin bence o kısmı.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 20 Ocak 2021 #32 Chloe Price dedi: Buraya yazarak, imzanızdaki rehberi geliştirmek ve katkı sağlamak istiyorum hocam. Mutlaka yazacağım. Genişletmek için tıkla... Etiketlerseniz sevinirim inceleme konusuna.
Chloe Price dedi: Buraya yazarak, imzanızdaki rehberi geliştirmek ve katkı sağlamak istiyorum hocam. Mutlaka yazacağım. Genişletmek için tıkla... Etiketlerseniz sevinirim inceleme konusuna.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 20 Ocak 2021 #33 Salih_Emre dedi: Hocam ban yiyeceksiniz referans göstermekten silin bence o kısmı. Genişletmek için tıkla... Sildim hocam Graiden dedi: Etiketlerseniz sevinirim inceleme konusuna. Genişletmek için tıkla... Etiketleyeceğim. Konu mu açsam buraya mı yazsam onu düşünüyorum.
Salih_Emre dedi: Hocam ban yiyeceksiniz referans göstermekten silin bence o kısmı. Genişletmek için tıkla... Sildim hocam Graiden dedi: Etiketlerseniz sevinirim inceleme konusuna. Genişletmek için tıkla... Etiketleyeceğim. Konu mu açsam buraya mı yazsam onu düşünüyorum.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 20 Ocak 2021 #34 Chloe Price dedi: Sildim hocam Etiketleyeceğim. Konu mu açsam buraya mı yazsam onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Konu açın bence daha yararlı olur.
Chloe Price dedi: Sildim hocam Etiketleyeceğim. Konu mu açsam buraya mı yazsam onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Konu açın bence daha yararlı olur.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 20 Ocak 2021 #35 Salih_Emre dedi: Konu açın bence daha yararlı olur. Genişletmek için tıkla... Konu açıp sizi ve @Graiden hocamı etiketleyeceğim. 4 sezon için ayrı inceleme yapmayı düşünüyorum.
Salih_Emre dedi: Konu açın bence daha yararlı olur. Genişletmek için tıkla... Konu açıp sizi ve @Graiden hocamı etiketleyeceğim. 4 sezon için ayrı inceleme yapmayı düşünüyorum.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 20 Ocak 2021 #36 Chloe Price dedi: Konu açıp sizi ve @Graiden hocamı etiketleyeceğim. 4 sezon için ayrı inceleme yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bundan sonra TLOU inceleme yapmanızı beklerim.
Chloe Price dedi: Konu açıp sizi ve @Graiden hocamı etiketleyeceğim. 4 sezon için ayrı inceleme yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bundan sonra TLOU inceleme yapmanızı beklerim.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 20 Ocak 2021 #37 Graiden dedi: Bundan sonra TLOU inceleme yapmanızı beklerim. Genişletmek için tıkla... O konuya da sizi etiketlerim. @Graiden @Salih_Emre Umarım yeni sisteminiz ile TLoU1 oynarsınız hocam
Graiden dedi: Bundan sonra TLOU inceleme yapmanızı beklerim. Genişletmek için tıkla... O konuya da sizi etiketlerim. @Graiden @Salih_Emre Umarım yeni sisteminiz ile TLoU1 oynarsınız hocam
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 20 Ocak 2021 #38 Chloe Price dedi: O konuya da sizi etiketlerim. @Graiden @Salih_Emre Umarım yeni sisteminiz ile TLOU1 oynarsınız hocam Genişletmek için tıkla... İlk oynamaya çalışıcağım oyun. Oynamasam bile hayran olduğum ve en sevdiğim türden bir oyun.
Chloe Price dedi: O konuya da sizi etiketlerim. @Graiden @Salih_Emre Umarım yeni sisteminiz ile TLOU1 oynarsınız hocam Genişletmek için tıkla... İlk oynamaya çalışıcağım oyun. Oynamasam bile hayran olduğum ve en sevdiğim türden bir oyun.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 20 Ocak 2021 #39 Salih_Emre dedi: İlk oynamaya çalışıcağım oyun. Oynamasam bile hayran olduğum ve en sevdiğim türden bir oyun. Genişletmek için tıkla... Ben oyunu izledim ama PC'ye çıksa çok iyi bilgisayar istemezdi bir çok kişi oynardı. Sony şuan bile çıkarsa oyun iyi satar.(TLOUP2 çıksın demiyorum.)
Salih_Emre dedi: İlk oynamaya çalışıcağım oyun. Oynamasam bile hayran olduğum ve en sevdiğim türden bir oyun. Genişletmek için tıkla... Ben oyunu izledim ama PC'ye çıksa çok iyi bilgisayar istemezdi bir çok kişi oynardı. Sony şuan bile çıkarsa oyun iyi satar.(TLOUP2 çıksın demiyorum.)
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 20 Ocak 2021 #40 Graiden dedi: Ben oyunu izledim ama PC'ye çıksa çok iyi bilgisayar istemezdi birçok kişi oynardı. Sony şu an bile çıkarsa oyun iyi satar.(tloup2 çıksın demiyorum.) Genişletmek için tıkla... Emülatör var ilk oyunun öyle oynamaya çalışıcam. Sony eski özel oyunlarını PC'ye getirse iyi satar bence.
Graiden dedi: Ben oyunu izledim ama PC'ye çıksa çok iyi bilgisayar istemezdi birçok kişi oynardı. Sony şu an bile çıkarsa oyun iyi satar.(tloup2 çıksın demiyorum.) Genişletmek için tıkla... Emülatör var ilk oyunun öyle oynamaya çalışıcam. Sony eski özel oyunlarını PC'ye getirse iyi satar bence.