Stay High Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #1 Sosyal'de de daha önce konusu açılmış fakat güvenemediğimden dolayı ayrıca sormak istedim. Bu konudaki Türkçe yama güvenli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2021
Sosyal'de de daha önce konusu açılmış fakat güvenemediğimden dolayı ayrıca sormak istedim. Bu konudaki Türkçe yama güvenli midir?
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.358 Makaleler 1 Çözümler 21 6 Temmuz 2021 #2 Ben yüklemiştim. Bilgisayarımda da Kaspersky yüklü. Bir sorun çıkmamıştı. Artı 0 Eksi
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 6 Temmuz 2021 #3 Stay High dedi: Sosyal'de de daha önce konusu açılmış fakat güvenemediğimden dolayı ayrıca sormak istedim. Bu konudaki Türkçe yama güvenli midir? Genişletmek için tıkla... VirusTotal burdan dosyaları taratın. Artı 0 Eksi
Stay High dedi: Sosyal'de de daha önce konusu açılmış fakat güvenemediğimden dolayı ayrıca sormak istedim. Bu konudaki Türkçe yama güvenli midir? Genişletmek için tıkla... VirusTotal burdan dosyaları taratın.
Castiel Winchester Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 638 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #4 Hayır, konuda bulunan virüs basit bir ZIP'te bile bulunabilecek bir virüs uyarısıdır. Sonuçta dh de paylaşılmış. Bunun kontrolü elbette yapılmıştır. Artı 0 Eksi
Hayır, konuda bulunan virüs basit bir ZIP'te bile bulunabilecek bir virüs uyarısıdır. Sonuçta dh de paylaşılmış. Bunun kontrolü elbette yapılmıştır.
KS KS Stay High Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #5 Hocam, daha önceden taratılmış zaten. En aşağıda soru işaretli kısım var. O yüzden açtım konuyu zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Hocam, daha önceden taratılmış zaten. En aşağıda soru işaretli kısım var. O yüzden açtım konuyu zaten.
Talha Gül Centipat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 211 Çözümler 4 6 Temmuz 2021 #6 DH yamasını geçtiğimiz aylar yükleyip oynamıştım sorun çıkmamıştı. Artı 0 Eksi
KS KS Stay High Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #7 Web Arayüz dedi: Konuyu yanlış yerde açmışsınız. Genişletmek için tıkla... Moderasyon ekibi burada açmam gerektiğini söyledi. Lütfen bilmeden konuşmayınız, konuyu saptırmayınız. Artı 0 Eksi
Web Arayüz dedi: Konuyu yanlış yerde açmışsınız. Genişletmek için tıkla... Moderasyon ekibi burada açmam gerektiğini söyledi. Lütfen bilmeden konuşmayınız, konuyu saptırmayınız.
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.551 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #8 DH'nin yaması güvenli, gönül rahatlığı ile kurabilirsin. Yama ile bitirmiştim oyunu. Artı 0 Eksi