The Witcher 3 bittikten sonraki boşluk

RDR2'yi indirip 10 saate yakın oynadım fakat oyun sarmadığı için bıraktım. Belki ileride bir daha deneyebilirim.
Eğer ki RDR 2'yi anlayarak oynarsanız yani İngilizce'niz yeterliyse (Türkçe Yama çıktı mı bilmiyorum) aşırı zevk alacaksınız. Evet oyunun dili oldukça ağır ama özellikle sonlarına doğru müzikleri ile birleşince "ne oluyor ya?" diyeceksiniz. Bitince end titles ekranında donup kalacaksınız.
 
Beni de Resident Evil 7 beni fena sarmıştı. DLC'leri de oynadım. Korku olmasına rağmen Jackin evi ürpertici de olsa hoşuma gitmişti atmosferiyle ve bitince boşluk hissiyatı oluştu. Bir de ilk Call of Juarez oyunu müzikleriyle vahşi batı atmosferiyle bitince boşluk oluşturmayı başarmıştı. Çok kişi bilmez belki bu oyunu.
 
Eğer ki RDR 2'yi anlayarak oynarsanız yani İngilizce'niz yeterliyse (Türkçe Yama çıktı mı bilmiyorum) aşırı zevk alacaksınız. Evet oyunun dili oldukça ağır ama özellikle sonlarına doğru müzikleri ile birleşince "ne oluyor ya?" diyeceksiniz. Bitince end titles ekranında donup kalacaksınız.

Tekrar denemenin kimseye zararı yok. The Witcher 3 DLC'leri bittiğinde, RDR2'ye tekrar şans vereceğim
 
Witcher 3'te değil de Metro Exodus'u bitirince yaşadım bu durumu. Bir süre üstüne hikayeli oyun oynayamamıştım bir de kötü sonla bitirince.

Ben de last light da yaşamıştım. Yaratıkları geriyor ama hikayesi bayağı güzeldi bitince boşlukta gibi hissettim.
 
Herkesin bu kadar övdüğü oyunu oynamak istedim ve güncel indirimlerden satın aldım. Yaklaşık 6 (daha fazla da olabilir steam çevrimdışıydı çevrimiçi süreye eklemedi malesef) saat kadar da oynadım. Şuana kadar ki izlenimim biraz karmaşık açıkcası. Hikayenin anlatım şekli gerçekten çok başarılı ve farklı, fakat hikaye çok yavaş ilerliyor ve hantal kalıyor. Her gittiğimiz kişi bizi kişisel işleri için kullanıyor ve oradan oraya koşuyoruz. Orta zorluk ayarlarında oynuyorum bana kalırsa boss savaşları sadece oyunun süresini uzatmak için eklenmiş. Diğer ayarlarda sadece bu savaşların uzadığını düşünüyorum. Çünkü sürekli aynı mekanikleri kullanıyoruz. Ayrıca oyunda çok fazla içerik var ve hepsini akılda tutmak imkansız. Yani her şey düşünülmüş fakat bu bir noktadan sonra boğuyor. Klavyemde rastgele bir harfe bassam muhtemelen bir şeyi açarım o derece.
Karakterlerin kişisel olarak tasarımları ve hikayeleri hoş. Arkaplanı olmayan boş karaktere henüz denk gelmedim. Genel olarak Ubisoft'un oyunlarını severim ve bunu çevreme belirttiğimde bana o kadar hatalı oyunları nasıl seviyorsun vs derler. Ancak Origins dahil AC serisini bitirdim hiçbir bug ile karşılaşmadım fakat bu 6 saat içerisinde Witcher'da 4-5 defa buga girdim, özellikle de at sırtındayken.
Şu anda oyunu hikayesinin açılması için ve sonunu merak ettiğim için oynuyorum. Abartıldığı kadar mükemmel bir oyun değil bence güzel vakit geçirmelik bir oyun. Fakat hikayesi kaliteli. Özellikle şu oyuna geri dönüşlerdeki sinematik vari özetleme olayı her oyuna eklenmeli. Fikirlerim bu ölçüde giderse bitirdiğimde boşluğa düşeceğim bir oyun olacağını düşünmüyorum. Yine de şans verdiğim için mutlu olduğum bir deneyim olacak gibi duruyor.
 
Selamlar, The Witcher 3'ü ana ve ikincil görevleri eksiksiz yaparak bitirdim. DLC'lere daha başlamadım, yakında başlayacağım. Fakat ana karakterler (Yennefer, Triss, Ciri, vs) olmadığı için DLC'lerden ana hikaye kadar zevk almayacağımı biliyorum. Şu an boşlukta gibi hissediyorum. Oyunu bitirdikten sonra benim gibi hisseden arkadaşlar var mı, yoksa ben oyuna bir tık fazla kapılmışım?
Aramıza hoşgeldin .🙂 Hala müziklerini dinleyip nostalji yaşarım zaman zaman , yeni nesil grafik güncellemesini sabırsızlıkla bekliyorum ,geldiğinde tekrar başlayacağım.
 

Geri
Yukarı