Çözüldü The Witcher 3 Çirkin Bebek görevi gözükmüyor

• Konuyu başlatan 254052
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 3.741
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

254052

Hectopat
"Çirkin Bebek - Eskel'i bul ve onun çatalkuyruğu avlamasına yardım et." görevindeyim fakat görev hem gözükmüyor hemd e görevin etkileşime gireceği yere gittiğimde başlamıyor.
Çıkıp girdim, PC'yi açtım kapadım, bir şey değişmedi.

Etki edebilecek tek şey modlar olabilir, TP modu var, onunla ilgisi olabilir mi?

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Herhangi bir "addfact" komutu kullandıysanız görevler için, bozulmuş olabilir. Modlar da bozabilir ama kaldırsanız bile erken kayıt yoksa düzelmeyebilir.
Level komutu, tp komutu ölümsüzlük kodu kullandım. birkaç güç vb koduda kullanmıştım.
Oyunu sildim, doğrulama ile düzelmedi.
Şimdi tekrar indireceğim, gelişmeleri yazarım.
Herhangi bir "addfact" komutu kullandıysanız görevler için, bozulmuş olabilir. Modlar da bozabilir ama kaldırsanız bile erken kayıt yoksa düzelmeyebilir.
Esenlikler. Oyunu indirdim ve eski kayıt dosyasından devam ettim. Sorunu gördüm, kaer morhene git görevinden önce birisi ile yarış yapılıyor. Ben görev yeri gözükür gözükmez teleport attığım için arada o olay kaçmış, bu yüzden oyun takılı kaldı. Yani sorun benim teleportu yanlış kullanmammış. Teşekkürler yardım için.
Çirkin Bebek, görevi Eskel göreviyle direkt bağlantılı zaten, o yüzden önce Eskel görevini yapmalısın. Ayrıca, haritada Eskel'in görevi gözükmüyorsa, Kaer Morhen haritasında olduğundan emin ol, eğer değilsen tabeladan kaleye ışınlan. Ayrıca adı üstünde, "Eskel'i Bul" demiş sana, tam lokasyonunu zaten göstermez. Witcher sense ile koku vesaire takip etmen gerekiyordu diye hatırlıyorum bayağı oldu oynayalı. Hâla daha olmadıysa, ve Kaer Morhen'de olmana rağmen gözükmüyorsa, herhangi bir yan görev ile bağlantılı olabilir, varsa yan görevleri süpür. Bunlar dışında, oyun kaynaklı sorun olması zor. Bunları denedikten sonra, mod ile çakışıyor olabilir dediğin gibi, son çare modu kaldırabilirsin.

Son düzenleme:
Şimdi şöyle, yan görevler eskiden kalma bir kaç tane var. İnternetten izledim, eskeli bul görevinde gösteriyor, adam oraya gidiyor ve sarı çember içinde arıyor. Bende sadece görevin olduğunu söylüyor. Kaer Morhen'e dön görevi var, onada gidince bir şey olmuyor. Ama ben yinede o yan görevleri deneyeceğim.

"J" tuşuna bastıktan sonra, gelen görev örev ekranını atma şansın varsa ekran görüntüsünü ekleyebilir misin? Daha rahat yardımcı olabilirim. O görevde Lambert ile bir takım şeyler yapıyor, Yennefer'ın megoskopuna yardım ediyor, Uma'yı barondan alıyor ve en son Eskel'e yardım ediyorsunuz. Bunları yaptınız mı? Farklı bir görev olarak ta eklenmiş olabilir bu arada Eskel'in görevi, onada bir bakın. Kaer Morhen'den çıkıp nal izlerini takip ederek ilerletiyorsunuz normalde görevi.

Ben atayım, siz karar verirsiniz hangisi olduğuna detsyını bilmiyorum.
Şöyle.

Dosya Ekleri

• 1641060794255345741157646916497.jpg
    186,8 KB · Görüntüleme: 168
Ben atayım, siz karar verirsiniz hangisi olduğuna detsyını bilmiyorum.
Şöyle.
Bakın, çirkin bebek görevinin altında, "Bir çatalkuyruğu yemlemek" adında bir görev var, üstüne tıklayıp Enter'a bastıktan sonra, o görevi seçmiş olacaksınız. Oyuna dönün, sizi yönlendirecektir gideceğiniz yere. Eğer yönlendirmediyse Kaer Morhen'den çıkıp biraz ilerleyin, yolda sağ tık kullanarak, witcher sense ile at nalı izlerini arayın. Bulduğunuz zaman fark edebilirsiniz, incelediğiniz zaman görev ilerleyecektir. Görevi bitirdiğinizde, otomatik "Çirkin Bebek" görevindeki Eskel adımınıda tamamlamış olacaksınız.

Kale çıkışının etrafını tamamen efsunger hisleri ile aradım fakat ayak izi yok.

Kale çıkışının etrafını tamamen efsunger hisleri ile aradım fakat ayak izi yok.
Biraz ilerlediniz mi? Toprak yolda olacak nal izleri, direkt kapının ucundaki tahta kısımda değil. Birde J'ye basıp çatalkuyruk görevini seçmeden gitmeyin, tetiklenmeyebilir. Önce görevi seçip sonra aramaya koyulun.

Maalesef, çok gittim ama yok. Bence oyunda bir sorun var.
Çok ilginç hocam, çokta uzaklarda da değil aslında. Modun sürümünde vesaire kaynaklı olabilir mi diyeceğim o da düşük ihtimal. Farklı görevleri yapabiliyor musunuz, farklı bir "X" görevi yapmayı deneyin, sorun sadece bu görevde mi yoksa genel mi acaba? Eğer genelse dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsiniz. Youtubeden yapılış videosunuda izleyebilirsiniz ancak anlattığımdan farkı yok, kapıdan çıkıp witcher hisleri ile nal izlerini inceliyor, yine de bakabilirsiniz siz. En son çare, modlarınızı kaldırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…