The Witcher 3 çok sıkıcı geliyor

İyi geceler arkadaşlar, gecen sene Witcher 3 indirdim ama çok sıkıcı geldi. Yarım saat küçük kızı kovalıyoruz (kim olduğunu bilmiyorum) sonra dövüşüyoruz.
Orada bıraktım, şimdi tekrar indirip oynasam mı? Oyun ne zaman açılıyor veya hep böyle yavaş mı?

Oynamayın hocam o zaman ilk yerler bir de sıkıcı sonradan konuyu açtınıza pişman olacaksınız.

Oyun sana göre olmayabilir. Beğenmek durumunda hissetme kendini. Ama yarım saat oynayıp oyuna "küçük kızı kovalıyoruz ehe" modunda yaklaşırsan zaten içine giremezsin. Bence otur önce hikayesini bir kabataslak araştır ilk 2 oyunu oynamadıysan onların kısaca hikayelerine bak daha sonra oynamayı dene.

İyi geceler arkadaşlar, gecen sene Witcher 3 indirdim ama çok sıkıcı geldi. Yarım saat küçük kızı kovalıyoruz (kim olduğunu bilmiyorum) sonra dövüşüyoruz.
Orada bıraktım, şimdi tekrar indirip oynasam mı? Oyun ne zaman açılıyor veya hep böyle yavaş mı?

Hocam Online oyuncuyum ama bende ilk indirdiğimde öyle düşündüm ama dün indirdim sinamatik falan atlamadn oynuyorum aşırı sarmaya başladı bitirireceğim sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı