The Witcher 3 Complete Edition mu? Yoksa The Witcher Trilogy mi alınmalı?

SlayerTurtle

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Steam'de Witcher oyunları indirime girmiş, bende daha önce hiçbir oyununu oynamadım. Hikayesi hakkında gram fikrim yok. Baktığımda Witcher 3 ve 2 DLC'si 7.59 dolar iken withcer 1. 2. ve 3. oyunun olduğu paket 8.42 dolar, yani yaklaşık 1 dolar fark var. Sizce hangi paketi almalıyım? Bazı yerlerde Witcher'in ilk oyunlarının çok sıkıcı olduğu söylendi, doğru mudur? Yardım edebilecek biri varsa çok sevinirim.

Ekran görüntüsü 2025-09-22 235601.png

Her ne kadar ilk iki oyunu oynamanızı önersem de o pakette 3. oyunun DLC'leri yok sanırım. 3. oyunun DLC'leri çok iyi. Ama biraz daha fazla ödeyebilirim derseniz benim önerim ilk önce 3 oyunun da olduğu bundle'ı satın alıp, sonrasında da 3. oyunun DLC'lerinin olduğu bundle'ı satın almanız olur, hem böylece ikinci bundle'ın fiyatı da düşmüş olur.

W3 Complete alın. İçerisindeki DLC'ler de efsanedir.

1. oyunu günümüzde oynamak baya zorlar kısaca YouTube üzerinden hikayesini dinleyin 2. oyunu isterseniz haricen alıp oynayın size kalmış bir şey bu sayede 3. oyunu daha iyi anlarsınız.

Witcher 3 DLC'leri benim için oyun dünyasında ki en iyi DLC'lerdir ama 3.oyunu daha iyi anlamak için ilk 2 oyunun hikayesini bilmeniz lazım. Yukarıda dendiği gibi ilk oyunu oynamak çok sabır ister o yüzden bence ilk oyunun hikayesini internetten izle, 2. oyunu ve W3 Complete Edition'ı al.

1 ve 2'yi oynamayacaksanız bile bulunsun diye almayı düşündüyseniz, Trilogy paketinin dışında da pakettekiyle aynı fiyattan satılıyorlar.

Yani Trilogy paketini boşverip, Witcher 3'ü hikaye DLC'leri de olması açısından Complete Edition olarak, 1 ve 2'yi de mağaza sayfaları üzerinden ayrı olarak almanız daha iyi (eğer parası size koymayacaksa).

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı